fbpx

Upgrade je leven met jouw vrouwelijke bioritme, zodat je weer echt enthousiast bent!

 

Dit zou zomaar eens in jouw dagboek voor kunnen komen:

Ik heb mij wéér niet aan m’n strakke planning gehouden…

Ik wilde zó veel doen vandaag, maar had er de energie niet voor…

Het ene moment kan ik de wereld aan. Twee minuten later niet meer…

Soms wil en doe ik van alles, maar kan daar plotseling klaar mee zijn…

De ene dag heb ik een lading energie en de volgende dag is die weer ver te zoeken…

Soms voel ik mij zó moe en denk ik dat ik een burnout heb!

Jouw bioritme is dé sleutel. Wanneer je leert hier mee om te gaan en je plannen en ambities hierop af te stemmen, ga je nog véél meer bereiken dan je ooit voor mogelijk had kunnen houden!

Of je nu ondernemer bent of gepassioneerd aan de slag gaat bij een bedrijf; je hebt er iedere dag mee te maken: hoe presteer ik op mijn best. Ik weet precies waar jij je mee bezig houdt want uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar die perfecte balans. Waarschijnlijk ben je enorm zelfbewust en wil je graag jezelf verder ontwikkelen. Dit doe je door het volgen van workshops, in te schrijven voor trainingen en het lezen van diverse boeken. En ja, wat zijn er toch veel interessante boeken op dat gebied!

Daarnaast wil je natuurlijk ook gezond leven. Dat willen we allemaal. Wekelijks sporten, gezond eten en een balansdagje hier en daar passeert regelmatig de revue en we doen daarbij ook onze uiterste best om de beste ondernemer, werknemer, moeder, vriendin en partner te zijn. Ik weet dat je dit wilt, want dat wil ik ook! Dus ik begrijp je als geen ander. En daarom gaan we elkaar helpen.

Het is toch heerlijk om precies te weten hoe je nu écht in elkaar steekt, waarom je soms veel energie hebt, en soms niet. Waarom je vandaag vol inspiratie zit, die morgen toch weer even verdwenen kan zijn. We gaan ervoor zorgen dat jouw bioritme je niet meer in de weg staat, maar juist vóór je gaat werken. Want hoe beter jij jouw eigen lichaam kent, hoe beter jij je kunt presteren en de doelen gaat bereiken die je voor ogen had. Ik ga je leren hoe jij jouw eigen vermogen kunt optimaliseren en als onvermoeibare powervrouw de wereld in gaat!

Upgrade je leven met jouw eigen bioritme, zodat je weer echt enthousiast bent!

We gaan samen aan de slag. Na het Female Flow programma heb jij meteen:

 

In 3 modules gaan we samen aan de slag om de controle terug te nemen binnen jouw leven en werk/business, zodat je grote doelen makkelijker bereikt en dat alles met meer rust in je hoofd, zodat jij je full focus op al jouw doelen kunt richten.

Een ready-to-go productiviteit planner in Trello, een nieuwe manier van agenda beheer en actieplan op basis van jouw bioritme…

Een trackingssysteem in het female flow werkboek

Concrete tools om jouw ambities waar te maken…

Een volledig nieuwe manier van werken en leven ontwikkeld…

Een hele nieuwe kijk op je hormonen, werk, ondernemerschap, liefdesleven, relaties, voeding, productiviteit, gevoelens, gedachten en energieverdeling.

In het Female Flow Programma leer je jouw female code kraken in 3 maanden. Dit samen met het Bioritme Tracking Systeem wat ik ontwikkelde.

Ontdek je vrouwelijke bioritme
Ik leer je ALLES wat ik weet over vrouwelijke productiviteit. Ik deel mijn lessen over het bioritme van de vrouw. Aan het eind van deze module heb jij een nieuwe kijk op jouw eigen productiviteit en leven. 
Track je vrouwelijke bioritme met het vernieuwde online werkboek of de Trello Tracker.
Van leren naar doen! We aan de slag met jouw bioritme. Want elke vrouw heeft een uniek bioritme. Met mijn Bioritme Tracking Systeem gaan we aan de hand van wetenschappelijke vragen jouw bioritme tracken. 
Analyseer & plan met je vrouwelijke bioritme
We aan de hand van het Bioritme Tracking Systeem jouw data analyseren. Op deze manier kraken wij jouw unieke Female Flow, zodat jij kan gaan plannen als nooit te voren. 

Laat hieronder je gegevens achter en vertel wat meer over je cyclus, zodat ik je nog beter kan helpen.

7 + 13 =

Vrouwen gingen je voor!

Dankzij het tracken van mijn cyclus ontdekte ik mijn ‘mindere dagen’. Ik besloot mijn werk- én privéplanning erop aan te passen. Sommige mensen krijgen fysieke klachten zoals migraine en dan is de keuze snel gemaakt om rustiger aan te doen.

Ik ben gezegend met een sterk veerkrachtig lijf, maar ging daardoor over mijn grenzen heen. Nu weet ik precies wanneer ik rustig aan moet doen en het heeft niet alleen mijn werk, maar ook mijn privéleven enorm verbeterd.

Merle, je hebt mijn ogen geopend en je gaat levens veranderen hiermee.

C. Verbiesen

Eigenaar, C-Marketing

Een van de grootste eyeopeners in mijn leven wat mijn leven een stuk duidelijker en beter heeft gemaakt.

Elke week van de maand voelde ik me weer totaal anders; of ik kon de wereld aan of ik kon heel moeilijk mijn afspraken nakomen want ik voelde het niet. Nu ik weet wat de verschillende fasen zijn van mijn bioritme is alles een stuk overzichtelijker en voel ik letterlijk wanneer ik in een andere fase kom.

Ongelofelijk wat Merle met dit gedachtegoed heeft gedaan bij mij en nu deelt met de hele wereld. Ik heb serieus al gesprekken met 5 vriendinnen over in welke week we zitten en leren dan van elkaar dat bepaalde dingen ook gewoon voorbij gaan!

Marcelle

Eigenaar, Label Orange

Ik wist dat ik ups en downs had elke maand maar had totaal nog niet door dat er zo’n ritme inzat. Nu ik dit heb ontdekt heb ik mijn leven totaal anders ingericht.

Door het tracken van mijn uniekebioritme weet nu al weken van te voren op welke weken ik goed kan vooruit werken en wanneer ik rust moet pakken. Ik kan mijn business nu inplannen naar dit ritme waardoor ondernemen zoveel makkelijker gaat. Ik begrijp mezelf veel beter en daardoor ben ik op sommige weken even wat liever voor mezelf.

Carolien Vennema

Eigenaar, Momboss Academy

Enthousiasme in je mailbox!

Upgrade je leven en business met mijn persoonlijke inspiratie, motivatie, energie boosts en lifehacks! Elke maand ontvang jij dé e-mail over waar ik enthousiast over ben! 

Je bent succesvol in geschreven en ontvangt elke 2 weken Business Hacks waar je mee aan de slag kunt!