fbpx

FEMALE FLOW LEADERSHIP
TRANSFORMEER JE LEVEN ÉN BUSINESS

 

Merle Mudde - Bioritme

Dit zou zomaar eens in jouw journal voor kunnen komen:

Ik heb mij wéér niet aan m’n strakke planning gehouden…

Ik wilde zó veel doen vandaag, maar had er de energie niet voor…

Het ene moment kan ik de wereld aan. Twee minuten later niet meer…

Soms wil en doe ik van alles, maar kan daar plotseling klaar mee zijn…

De ene dag heb ik een lading energie en de volgende dag is die weer ver te zoeken…

Soms voel ik mij zó moe en denk ik dat ik een burnout heb!

Jouw vrouwelijke bioritme is dé sleutel. Wanneer je leert hier mee om te gaan en je plannen en ambities hierop af te stemmen, ga je nog véél meer bereiken dan je ooit voor mogelijk had kunnen houden!

Je bent ondernemer en je hebt er iedere dag mee te maken: hoe presteer ik op mijn best. Ik weet precies waar jij je mee bezig houdt want uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar die perfecte balans. Waarschijnlijk ben je enorm zelfbewust en wil je graag jezelf verder ontwikkelen. Dit doe je door het volgen van workshops, in te schrijven voor trainingen en het lezen van diverse boeken. En ja, wat zijn er toch veel interessante boeken op dat gebied!

Je bedrijf groeit maar je voelt je vaak rusteloos en kijkt vaak naar anderen ondernemers op Instagram. Je doet soms maar wat, wil meer gaan werken vanuit je strategie maar pakt vaak niet door. De grote successen blijven daardoor uit.

Daarnaast wil je natuurlijk ook gezond leven. Dat willen we allemaal. Wekelijks sporten, gezond eten en een balansdagje hier en daar passeert regelmatig de revue en we doen daarbij ook onze uiterste best om de beste ondernemer, werknemer, moeder, vriendin en partner te zijn. Ik weet dat je dit wilt, want dat wil ik ook! Dus ik begrijp je als geen ander.

Het is toch heerlijk om precies te weten hoe je nu écht in elkaar steekt, waarom je soms veel energie hebt, en soms niet. Waarom je vandaag vol inspiratie zit, die morgen toch weer even verdwenen kan zijn. We gaan ervoor zorgen dat jouw bioritme je niet meer in de weg staat, maar juist vóór je gaat werken en dat je bedrijf gaat groeien. Want hoe beter jij jouw eigen lichaam kent, hoe beter jij je kunt presteren en de doelen gaat bereiken die je voor ogen had. Ik ga je leren hoe jij jouw eigen vermogen kunt optimaliseren en als onvermoeibare powervrouw de wereld in gaat!

Transformeer je leven en business met jouw eigen bioritme, zodat je weer echt enthousiast bent!

We gaan samen aan de slag. Na het Female Flow Transformatie Programma heb jij meteen:

 

We gaan we samen aan de slag om de controle terug te nemen binnen jouw leven en je business. We gaan jouw vrouw zijn verdiepen zodat je met veel meer zelfvertrouwen in het leven staat. Zodat je grote doelen makkelijker bereikt en dat alles met meer rust in je hoofd, zodat jij je full focus op al jouw doelen kunt richten.

Een ready-to-go productiviteit planner in Trello, een nieuwe manier van agenda beheer en actieplan op basis van jouw bioritme…

Een trackingssysteem in het de tool Trello

Concrete tools om jouw ambities waar te maken…

Een volledig nieuwe manier van werken en leven ontwikkeld…

Een hele nieuwe kijk op je werk, ondernemerschap, liefdesleven, relaties, productiviteit, gevoelens, gedachten en energieverdeling.

In het Female Flow Programma leer je jouw female code kraken. Dit samen met het Bioritme Tracking Systeem wat ik ontwikkelde.

Ontdek je vrouwelijke bioritme
Ik leer je ALLES wat ik weet over vrouwelijke productiviteit. Ik deel mijn lessen over het bioritme van de vrouw. Aan het eind heb jij een nieuwe kijk op jouw eigen productiviteit en leven. 
Track je vrouwelijke bioritme met het vernieuwde online werkboek of de Trello Tracker.
Van leren naar doen! We aan de slag met jouw bioritme. Want elke vrouw heeft een uniek bioritme. Met mijn Bioritme Tracking Systeem gaan we aan de hand van wetenschappelijke vragen jouw bioritme tracken. 
Analyseer & plan met je vrouwelijke bioritme
We aan de hand van het Bioritme Tracking Systeem jouw data analyseren. Op deze manier kraken wij jouw unieke Female Flow, zodat jij kan gaan leven en plannen als nooit te voren. 
Merle mudde

Je leven én business veranderen. Ik geloof dat mijn depressie rondom mijn cyclus een wake-up call was. Een schreeuw zodat ik wel naar binnen moest keren. Een schreeuw om meer te gaan leven vanuit mijn vrouw zijn. Ik zag dat er een cyclus patroon bevond in mezelf. In plaats van te klagen over hoe zwaar ik het had (wat ik lang heb gedaan) ben ik serieus op zoektocht gegaan. Deze zoektocht heeft me zoveel gebracht en leverde uiteindelijk mijn droomleven op. Ik zag dat er allemaal inzichten, verdiepingen en cadeaus in mijn cyclus zaten. Opeens kraakte ik mijn code als vrouw. En dat wil ik jou ook gaan leren!

Schrijf hier hieronder in voor de wachtlijst

 

Resoneert dit met je? Laat hieronder je gegevens achter dan zetten we je op de wachtlijst en ontvang je informatie wanneer we gaan starten.

13 + 11 =

Vrouwen gingen je voor!

“Ze heeft mij enorm geholpen met mijn productiviteit en dat maakt dat ik mee kon met de snelle groei van mijn bedrijf.”

“Door Merle ben ik in aanraking gekomen met Multi-Passionate ondernemerschap. Hoe je voor al je dromen mag gaan en geen keuze daarin hoeft te maken, het kan en mag allemaal naast elkaar bestaan! Haar enthousiasme en ondernemersgeest zie ik dan ook in alle trajecten terug. Ze heeft mij enorm geholpen met mijn productiviteit en werken vanuit mijn cyclus. Het heeft zoveel verklaard en dat maakt dat ik mee kon met de snelle groei van mijn bedrijf.”

 

S. Ockhuizen

Ondernemer en eigenaar De Onliner

Dankzij het tracken van mijn cyclus ontdekte ik mijn ‘mindere dagen’. Ik besloot mijn werk- én privéplanning erop aan te passen. Sommige mensen krijgen fysieke klachten zoals migraine en dan is de keuze snel gemaakt om rustiger aan te doen.

Ik ben gezegend met een sterk veerkrachtig lijf, maar ging daardoor over mijn grenzen heen. Nu weet ik precies wanneer ik rustig aan moet doen en het heeft niet alleen mijn werk, maar ook mijn privéleven enorm verbeterd.

Merle, je hebt mijn ogen geopend en je gaat levens veranderen hiermee.

C. Verbiesen

Eigenaar, C-Marketing

Een van de grootste eyeopeners in mijn leven wat mijn leven een stuk duidelijker en beter heeft gemaakt.

Elke week van de maand voelde ik me weer totaal anders; of ik kon de wereld aan of ik kon heel moeilijk mijn afspraken nakomen want ik voelde het niet. Nu ik weet wat de verschillende fasen zijn van mijn bioritme is alles een stuk overzichtelijker en voel ik letterlijk wanneer ik in een andere fase kom.

Ongelofelijk wat Merle met dit gedachtegoed heeft gedaan bij mij en nu deelt met de hele wereld. Ik heb serieus al gesprekken met 5 vriendinnen over in welke week we zitten en leren dan van elkaar dat bepaalde dingen ook gewoon voorbij gaan!

Marcelle

Eigenaar, Label Orange

Ik wist dat ik ups en downs had elke maand maar had totaal nog niet door dat er zo’n ritme inzat. Nu ik dit heb ontdekt heb ik mijn leven totaal anders ingericht.

Door het tracken van mijn uniekebioritme weet nu al weken van te voren op welke weken ik goed kan vooruit werken en wanneer ik rust moet pakken. Ik kan mijn business nu inplannen naar dit ritme waardoor ondernemen zoveel makkelijker gaat. Ik begrijp mezelf veel beter en daardoor ben ik op sommige weken even wat liever voor mezelf.

Carolien Vennema

Eigenaar, Momboss Academy