fbpx

Upgrade je productiviteit met jouw eigen bioritme! Zodat je jouw leven leeft waar je enthousiast van wordt!

Dit zou zomaar uit jouw dagboek kunnen komen:

Z

Ik heb mij wéér niet aan m’n strakke planning gehouden…

Z

Ik wilde zó veel doen vandaag, maar had er de energie niet voor…

Z

Het ene moment kan ik de wereld aan. Twee minuten later niet meer…

Z

Soms wil en doe ik van alles, maar kan daar plotseling klaar mee zijn…

Z

De ene dag heb ik een lading energie en de volgende dag is die weer ver te zoeken…

Z

Soms voel ik mij zó moe en denk ik dat ik een burnout heb!

Jouw bioritme is dé sleutel. Wanneer je leert hier mee om te gaan en je plannen en ambities hierop af te stemmen, ga je nog véél meer bereiken dan je ooit voor mogelijk had kunnen houden!

Of je nu ondernemer bent of gepassioneerd aan de slag gaat bij een bedrijf; je hebt er iedere dag mee te maken: hoe presteer ik op mijn best. Ik weet precies waar jij je mee bezig houdt want uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar die perfecte balans. Waarschijnlijk ben je enorm zelfbewust en wil je graag jezelf verder ontwikkelen. Dit doe je door het volgen van workshops, in te schrijven voor trainingen en het lezen van diverse boeken. En ja, wat zijn er toch veel interessante boeken op dat gebied!

Daarnaast wil je natuurlijk ook gezond leven. Dat willen we allemaal. Wekelijks sporten, gezond eten en een balansdagje hier en daar passeert regelmatig de revue en we doen daarbij ook onze uiterste best om de beste ondernemer, werknemer, moeder, vriendin en partner te zijn. Ik weet dat je dit wilt, want dat wil ik ook! Dus ik begrijp je als geen ander. En daarom gaan we elkaar helpen.

Het is toch heerlijk om precies te weten hoe je nu écht in elkaar steekt, waarom je soms veel energie hebt, en soms niet. Waarom je vandaag vol inspiratie zit, die morgen toch weer even verdwenen kan zijn. We gaan ervoor zorgen dat jouw bioritme je niet meer in de weg staat, maar juist vóór je gaat werken. Want hoe beter jij jouw eigen lichaam kent, hoe beter jij je kunt presteren en de doelen gaat bereiken die je voor ogen had. Ik ga je leren hoe jij jouw eigen vermogen kunt optimaliseren en als onvermoeibare powervrouw de wereld in gaat!

We gaan dat nú veranderen. En dat doen we samen. Zoals wij vrouwen dat doen: met elkaar.

We gaan samen aan de slag. Vanaf 1 augustus starten we!

Na deze training heb jij meteen:

In een serie van 3 modules gaan we samen aan de slag om de controle terug te nemen binnen jouw business, zodat je grote doelen makkelijker bereikt en dat alles met meer rust in je hoofd, zodat jij je full focus op al jouw doelen kunt richten.

Z

Een ready-to-go productiviteit planner in Trello,  een nieuwe manier van agenda beheer en actieplan op basis van jouw bioritme…

Z

Een trackingssysteem in de online applicatie ‘Trello’…

Z

Concrete tools om jouw ambities waar te maken…

Z

Een volledig nieuwe manier van werken en leven ontwikkeld…

Z

Een dosis aan kennis en toepassingen over hoe jij bent als vrouw, moeder, ondernemer en het in balans houden van alle zelf opgestelde eisen.

Z

Een hele nieuwe kijk op je hormonen, werk, ondernemerschap, liefdesleven, relaties, voeding, productiviteit, gevoelens, gedachten en energieverdeling.

In 3 modules leer je jouw female code kraken. Dit met het Bioritme Tracking Systeem wat ik ontwikkelde.

Ontdek je vrouwelijke bioritme

In Module 1 leer ik je ALLES wat ik weet over vrouwelijke productiviteit. Ik deel mijn lessen over het bioritme van de vrouw. Aan het eind van deze module heb jij een nieuwe kijk op jouw eigen productiviteit. 

Track je vrouwelijke bioritme

Van leren naar doen! In module 2 gaan we aan de slag met jouw bioritme. Want elke vrouw heeft een uniek bioritme. Met mijn Bioritme Tracking Systeem in Trello gaan we aan de hand van wetenschappelijk vragen jouw bioritme tracken. 

Analyseer & Plan met je vrouwelijke bioritme

In module 3 gaan we aan de hand van het Bioritme Tracking Systeem jouw data analyseren. Op deze manier kraken wij jouw unieke Female Flow zodat jij kan gaan plannen als nooit te voren. 

Jij wilt dit en ik zou wensen dat ik dit allemaal veel eerder wist! Maar het is nooit te laat om jezelf te (her)ontdekken en je doelen achterna te gaan.

We nemen de tijd. We gaan dit namelijk in één keer goed doen. Jij en ik. Samen.