fbpx

Upgrade je productiviteit met jouw eigen bioritme, zodat je weer echt enthousiast bent!

Dit zou zomaar eens in jouw dagboek voor kunnen komen:

Ik heb mij wéér niet aan m’n strakke planning gehouden…

Ik wilde zó veel doen vandaag, maar had er de energie niet voor…

Het ene moment kan ik de wereld aan. Twee minuten later niet meer…

Soms wil en doe ik van alles, maar kan daar plotseling klaar mee zijn…

De ene dag heb ik een lading energie en de volgende dag is die weer ver te zoeken…

Soms voel ik mij zó moe en denk ik dat ik een burnout heb!

Jouw bioritme is dé sleutel. Wanneer je leert hier mee om te gaan en je plannen en ambities hierop af te stemmen, ga je nog véél meer bereiken dan je ooit voor mogelijk had kunnen houden!

Of je nu ondernemer bent of gepassioneerd aan de slag gaat bij een bedrijf; je hebt er iedere dag mee te maken: hoe presteer ik op mijn best. Ik weet precies waar jij je mee bezig houdt want uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar die perfecte balans. Waarschijnlijk ben je enorm zelfbewust en wil je graag jezelf verder ontwikkelen. Dit doe je door het volgen van workshops, in te schrijven voor trainingen en het lezen van diverse boeken. En ja, wat zijn er toch veel interessante boeken op dat gebied!

Daarnaast wil je natuurlijk ook gezond leven. Dat willen we allemaal. Wekelijks sporten, gezond eten en een balansdagje hier en daar passeert regelmatig de revue en we doen daarbij ook onze uiterste best om de beste ondernemer, werknemer, moeder, vriendin en partner te zijn. Ik weet dat je dit wilt, want dat wil ik ook! Dus ik begrijp je als geen ander. En daarom gaan we elkaar helpen.

Het is toch heerlijk om precies te weten hoe je nu écht in elkaar steekt, waarom je soms veel energie hebt, en soms niet. Waarom je vandaag vol inspiratie zit, die morgen toch weer even verdwenen kan zijn. We gaan ervoor zorgen dat jouw bioritme je niet meer in de weg staat, maar juist vóór je gaat werken. Want hoe beter jij jouw eigen lichaam kent, hoe beter jij je kunt presteren en de doelen gaat bereiken die je voor ogen had. Ik ga je leren hoe jij jouw eigen vermogen kunt optimaliseren en als onvermoeibare powervrouw de wereld in gaat!

We gaan dat nú veranderen. En dat doen we samen.

Jouw vrouwelijke bioritme is de ultieme productiviteitstool

We gaan samen aan de slag. Vanaf 1 januari 2021 starten we met de Vrouwelijke Productiviteit Instagram Training. Na deze training heb jij meteen:

 

In een serie van 3 modules gaan we samen aan de slag om de controle terug te nemen binnen jouw business, zodat je grote doelen makkelijker bereikt en dat alles met meer rust in je hoofd, zodat jij je full focus op al jouw doelen kunt richten.

Een ready-to-go productiviteit planner in Trello, een nieuwe manier van agenda beheer en actieplan op basis van jouw bioritme…

Een trackingssysteem in de online applicatie ‘Trello’…

Concrete tools om jouw ambities waar te maken…

Een volledig nieuwe manier van werken en leven ontwikkeld…

Een dosis aan kennis en toepassingen over hoe jij bent als vrouw, moeder, ondernemer en het in balans houden van alle zelf opgestelde eisen.

Een hele nieuwe kijk op je hormonen, werk, ondernemerschap, liefdesleven, relaties, voeding, productiviteit, gevoelens, gedachten en energieverdeling.

In de Training leer je jouw female code kraken in een maand. Dit met het Bioritme Tracking Systeem wat ik ontwikkelde.

Ontdek je vrouwelijke bioritme
In Module 1 leer ik je ALLES wat ik weet over vrouwelijke productiviteit. Ik deel mijn lessen over het bioritme van de vrouw. Aan het eind van deze module heb jij een nieuwe kijk op jouw eigen productiviteit.
Track je vrouwelijke bioritme
Van leren naar doen! In module 2 gaan we aan de slag met jouw bioritme. Want elke vrouw heeft een uniek bioritme. Met mijn Bioritme Tracking Systeem in Trello gaan we aan de hand van wetenschappelijke vragen jouw bioritme tracken. 
Analyseer & plan met je vrouwelijke bioritme
In module 3 gaan we aan de hand van het Bioritme Tracking Systeem jouw data analyseren. Op deze manier kraken wij jouw unieke Female Flow, zodat jij kan gaan plannen als nooit te voren. 

Jij wilt dit en ik zou wensen dat ik dit allemaal veel eerder wist! Maar het is nooit te laat om jezelf te (her)ontdekken en je doelen achterna te gaan.

We nemen de tijd. We gaan dit namelijk in één keer goed doen. Jij en ik. Samen. Met een groep gelijkgestemde vrouwen op Instagram. Aangezien jij al op Instagram zit, hoe tof is het dan  je schermtijd te gebruiken om productiever te worden?

Female Flow
Methode

Nu € 97,00 

excl. btw

(normaal € 127,-)

Online programma
Toegang per 1 februari

JA, ik meld me aan

Female Flow Methode Groep

Nu € 247,00

excl. btw

(normaal € 299,-)

Online programma
4 online LIVE webinars
Female flow journal

JA, ik meld me aan

Female Flow
Methode 1:1

Kennismaking aanvragen

Tijdens onze kennismaking vertel ik je meer over deze 1:1 sessies

JA, ik meld me aan

Vrouwen gingen je voor!

Dankzij het tracken van mijn cyclus ontdekte ik mijn ‘mindere dagen’. Ik besloot mijn werk- én privéplanning erop aan te passen. Sommige mensen krijgen fysieke klachten zoals migraine en dan is de keuze snel gemaakt om rustiger aan te doen.

Ik ben gezegend met een sterk veerkrachtig lijf, maar ging daardoor over mijn grenzen heen. Nu weet ik precies wanneer ik rustig aan moet doen en het heeft niet alleen mijn werk, maar ook mijn privéleven enorm verbeterd.

Merle, je hebt mijn ogen geopend en je gaat levens veranderen hiermee.

C. Verbiesen

Eigenaar, C-Marketing

Een van de grootste eyeopeners in mijn leven wat mijn leven een stuk duidelijker en beter heeft gemaakt.

Elke week van de maand voelde ik me weer totaal anders; of ik kon de wereld aan of ik kon heel moeilijk mijn afspraken nakomen want ik voelde het niet. Nu ik weet wat de verschillende fasen zijn van mijn bioritme is alles een stuk overzichtelijker en voel ik letterlijk wanneer ik in een andere fase kom.

Ongelofelijk wat Merle met dit gedachtegoed heeft gedaan bij mij en nu deelt met de hele wereld. Ik heb serieus al gesprekken met 5 vriendinnen over in welke week we zitten en leren dan van elkaar dat bepaalde dingen ook gewoon voorbij gaan!

Marcelle

Eigenaar, Label Orange

Ik wist dat ik ups en downs had elke maand maar had totaal nog niet door dat er zo’n ritme inzat. Nu ik dit heb ontdekt heb ik mijn leven totaal anders ingericht.

Door het tracken van mijn uniekebioritme weet nu al weken van te voren op welke weken ik goed kan vooruit werken en wanneer ik rust moet pakken. Ik kan mijn business nu inplannen naar dit ritme waardoor ondernemen zoveel makkelijker gaat. Ik begrijp mezelf veel beter en daardoor ben ik op sommige weken even wat liever voor mezelf.

Carolien Vennema

Eigenaar, Momboss Academy

We starten op 1 januari.. Nog.. Om je aan te melden!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Business Hacks

Ontvang elke 2 weken een energie boost voor je business, waar je gelijk mee aan de slag kunt!

Je bent succesvol in geschreven en ontvangt elke 2 weken Business Hacks waar je mee aan de slag kunt!