fbpx

THE PREMIUM BUSINESS SYSTEM IN TRELLO

Neem de controle terug in je leven en business, behaal grote doelen en dromen in rust.

Je hoofd zit zó vol ideeën, je hebt allerlei plannen en je wilt alles het liefst zo snel mogelijk bereikt hebben. Maar omdat je ideeën in je bullet journal staan, je plannen op je to-do lijstje en de rest gearchiveerd staat in je hoofd heb je geen totaaloverzicht. Eindresultaat: je bent niet waar je nu wilt zijn. Ik herken dat, want zo was ik ook. Totdat ik mijn eigen Premium Business System ontwikkelde in de tool Trello. 

Zodra wij samen aan de slag gaan…

Z

Krijg je structuur en meer rust in je hoofd

Z

Run je zonder problemen meerdere projecten of bedrijven

Z

Elke dag weet je welke taken je dichter bij je doelen brengt

Z

Krijg je de totale grip weer terug op jouw business én in je privéleven

Z

Word je een ster in het stellen van prioriteiten

Z

Ben je sneller en beter in staat werk uit handen te geven, zonder de controle te verliezen

Merle mudde

Structuur in je business en volledig grip op je leven. Want zodra een systeem hebt voor al jouw activiteiten, ga je weer floreren als ondernemer!”

 

Onderneem vanuit structuur & rust

Mijn Premium Business System in Trello heeft ervoor gezorgd dat ik structuur in mijn businesses, in mijn hoofd en in mijn volledige leven kreeg. Ik heb ontelbaar veel uren geïnvesteerd in dit systeem. Het was iedere minuut waard, want het heeft gezorgd voor een onvoorstelbare premium upgrade van mijn business én mijn privéleven. Inmiddels werkt dit systeem al 8 jaar voor me. 

Helemaal in charge!

Ik ga je al het uitzoekwerk besparen. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Dit gaan we samen doen. Jij en ik. Zodat er structuur komt in je business en je grip en controle krijgt op je leven. Want echt, zodra jij weer helemaal in charge bent, is dat nog maar het begin van jouw mooie, succesvolle leven en business!

“Jij wilt toch ook al jouw doelen en dromen behalen?

Dit kan! Dankzij mijn Premium Business System in Trello”

Dit gaan we samen doen:

In een serie van 5 modules gaan we samen aan de slag om de controle terug te nemen binnen jouw business en leven, zodat je grote doelen makkelijker bereikt en dat alles met meer rust in je hoofd, zodat jij je full focus op al jouw doelen kunt richten.

Z

Ik ga je wegwijs maken rondom het Premium Business system wat ik in ‘Trello’ heb ontworpen.

Z

We customizen dit systeem zodat het voor jouw business werkt

Z

Alles wat in jouw hoofd speelt krijgt een plekje op een Trello bord

Z

Alle grote doelen worden overzichtelijk opgedeeld in behapbare taakjes

Z

Ik leer je mijn WAVE methode 

Z

Natuurlijk kan je privéleven niet achterblijven. We nemen deze we dan ook onder de loep en brengen we alles in kaart

Trello Systeem

“Hoe ik mijn eigen investeerder werd”

In 5 modules leer ik je:

Braindump Extreme

In deze module leer ik je dat de meeste productieve en succesvolle ondernemers orde en structuur hebben in hun  leven. Ik heb de shortcut voor je klaar staan in Trello om alles in kannen en kruiken te gaan zetten voordat je los gaat! Een opgeruimde basis is het fundament van goed ondernemerschap.

U

Build your Business

In deze formule lopen we door je gehele bedrijf. Waar sta je nu? Hoe staat het met je visie en missie, doelgroep, salesfunnel, en andere zaken? We werken samen je fundament uit in een Business Fundament wat onderdeel is van je systeem. 

Boost your Business

In deze formule leer ik je een marketing en salesmachine worden met je Business Systeem. Ook geef ik je mijn shortcuts en gewoontes om snel klanten en omzet binnen te halen. 

f

Organize, Systemize & Automize your Business

In deze module ga je in je eigen helicopter zitten in Trello zodat je een overzicht krijgt op al je plannen, projecten, doelen, processen, to do’s en mensen met wie je werkt. Hier ontdek je de magie van je business systeem voor je bedrijf.

Het BV ik Systeem

In deze module leer ik je om jezelf als BV te gaan zien en te gaan behandelen. Met de shortcuts en loopholes neem ik je mee in je nieuwe lifestyle als succesvolle ondernemer. Ik laat je mijn succesvolle rituelen en gewoontes zien. Zodat jij hierna enthousiast gaat ondernemen!

De investering voor het behalen van jouw doelen en dromen en structuur in jouw leven en business.

Om te zorgen voor meer structuur, zodat je grote doelen makkelijker kunt behalen, deel ik mijn inzichten en krijg je mijn Premium Business System in Trello net zo goed onder de knie te krijgen als ik. Hierdoor run ik moeiteloos drie bedrijven tegelijk in 20 uur per week, zonder het overzicht te verliezen. Jij kunt dit binnenkort ook, en het mooie van dit alles: 

Deze investering is eenmalig en daarna kun je alles in de praktijk brengen zonder extra kosten voor het gebruik van Trello.

Business Systeem 

Met het Business Systeem Online krijg je volledig toegang tot de online training op 1 januari 2023, bestaande uit maar liefst 14 lessen, inclusief video’s én extra bonusmateriaal.

€ Van 4997 ex BTW
NU € 2497,- ex BTW
of betaal in 3 termijnen

“Merle heeft mij zoveel geleerd over Trello! Inmiddels run ik mijn meerdere bedrijven via Trello en dat heeft gezorgd voor rust en overzicht. Het hebben van overzicht heeft ervoor gezorgd dat mijn bedrijven sneller groeiden”

Saskia van Wolferen

Oprichter Business Women Nederland

Merle’s Trello Businesssysteem is perfect om je business te structureren! Het fijne van Merle’s programma is dat ze je al een heleboel conceptborden geeft, zodat je zelf geen uren tijd hoeft te besteden aan het neerzetten van de structuur.

Ook heb je daarmee al meteen een overzicht van alle onderwerpen waar je je als ondernemer minstens mee bezig moet gaan houden, inclusief inhoudelijke tips van Merle. Zo kan je gelijk voor meerdere facetten in je business je strategie bepalen en beschrijven.

Charlotte Kohl

Oprichter Zakenvrouwen.net

Aanbieding geldig tot...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Jij wilt toch ook die multi-focus weer terug?

Overzicht in je business en vooral rust in je hoofd?

Nooit meer zaken vergeten.

Nooit meer deadlines missen.

Nooit meer overwhelmed voelen.

Niks van dit alles meer.

We nemen de controle weer over en gebruiken daar de life hack Trello voor, waar ik zo lang naar heb gezocht en heb kunnen doorgronden. Daar ga jij nu van profiteren.

Laten we samen aan de slag gaan. Het is nog niet te laat om verder te gaan met dromen!

Ontvang mijn Secret Inspiration in je mailbox

 

Zodat jij ook de lifestyle van je dromen kan creëren!

Je bent succesvol in geschreven en ontvangt elke 2 weken Business Hacks waar je mee aan de slag kunt!