fbpx

THE BIG WAVE PROGRAM
by Merle Mudde
Multi-Focus, verdieping en impact

Neem jouw ambities serieus & vraag een strategiegesprek aan!

Vraag een gratis strategie gesprek aan:

10 + 3 =

"Merle is een en al energie! Ze denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Dat zorgt ervoor dat ik uit m'n comfort zone stap en nieuwe dingen creëer voor mn carrière en in mijn persoonlijke leven."

Koos van Plateringen

BN'er, expresentator SBS6 Shownieuws en programma maker, bekend van oa Expeditie Robinson, Dance Dance Dance

“Door haar coaching waar een groeimindset, energiemanagement, innovatie en implementatiekracht centraal staan zijn we gegeroied in omzet. Hebben we daarnaast een creatieve campagne opgezet, remote learning tracks gelanceerd en een top 3 nominatie voor beste L&D bedrijf van NL in de wacht gesleept. Merle denkt in kansen, heeft een geweldige energie en brengt veel ervaring mee als business coach. Wat een top professional! Fantastische vrouw om mee samen te werken.”

Naomi de Graaf

Ondernemer & Eigenaar Buro Heron

“Werken met Merle is als werken met de opper business cheerleader. Ik ging na iedere coachingsessie enorm opgeladen en vol energie en inspiratie weer aan de slag. Tijdens mijn traject bij Merle ben ik van freelancer in een ondernemer veranderd en ben ik mijn bedrijf ook écht als onderneming gaan zien.”

Nike Mulder

Storytelling & Marketingcoach voor ondernemers

Neem jouw ambities serieus & vraag een strategiegesprek aan!

Vraag een gratis strategie gesprek aan:

15 + 15 =

Enthousiasme in je mailbox!

Upgrade je leven en business met mijn persoonlijke inspiratie, motivatie, energie boosts en lifehacks! Elke maand ontvang jij dé e-mail over waar ik enthousiast over ben! 

Je bent succesvol in geschreven en ontvangt elke 2 weken Business Hacks waar je mee aan de slag kunt!