fbpx

Upgrade your business and grow to your next level

Waar sta je nu?

Waar wil je naartoe?

Kan ik je daarbij helpen?

Wil jij persoonlijk inzicht in wat nodig is voor jouw next level? Dat kan! Ben jij klaar om jouw ambities serieus te nemen? Plan een strategiegesprek en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Vraag een gratis strategie gesprek aan:

14 + 15 =

"Merle is een en al energie! Ze denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Dat zorgt ervoor dat ik uit m'n comfort zone stap en nieuwe dingen creëer voor mn carrière en in mijn persoonlijke leven."

Koos van Plateringen

BN'er, presentator SBS6 Shownieuws en programma maker, bekend van oa Expeditie Robinson, Dance Dance Dance en Een dag uit je Leven

“Jij inspireert mij, voor mij ben je DE vrouwelijke Richard Branson. Een succesvolle entrepreur die bruist van de creatieve business ideëen en meerdere projecten tegelijk kan opzetten. Jouw aanpak als business coach vind ik vernieuwend en diepgaand. Jij overziet alles met je helicopter view en weet mensen te enthousiasmeren en te versterken zodat ze steviger in hun schoenen gaan staan en zo hun bedrijf goed op poten kunnen zetten. ”Business coaching van Merle” Ik kan het iedereen aanraden!

Dana-Maria Faneker, Owner Startup Captain VR en trotse winnaar van Samsung Het Beste VR idee

Ik leerde Merle kennen tijdens een bezoek aan het 3daagse ‘Millionaire Mind Intensive’ event en ik was helemaal niet op zoek naar een business coach. Maar 3 dagen met deze dame, deze eindeloze stroom van positiviteit en inspiratie en het was mij wel duidelijk: daar wilde ik meer van in mijn zakelijke leven. Merle is recht door zee, ziet overal kansen en nog veel belangrijker ze ziet weinig belemmeringen.

Tijdens onze coaching-sessies heb ik heel veel over mijzelf mogen leren, maar ook tot inzicht gekomen dat er zoiets bestaat als eenzaamheid onder ondernemers. Je kunt heel veel op basis van eigen kennis, nieuwe kennis, onderbuikgevoel, talent etc… maar daarna elke afweging in je eentje maken kan lastig zijn. Wat Merle voor mij vooral ook echt kan zijn is een klankbord. Iemand om mee te brainstormen. Dus los van de waardevolle tools die ze aanreikt is de brede kijk die ze heeft op business (door haar brede range van klanten) zeker zo waardevol. Dus ben je die ZZP-er of MKB-er die verder wil en moet praat dan eens met Merle en wordt net zo blij met haar als ik

Koert Klaren

Ondernemer

“Merle Mudde, dé vrouwelijke Richard Branson waarmee ik alle business bespreek en goed kan sparren en waar ik zo blij van wordt!” Wekelijks hebben wij een business boost call. We bespreken de week, de uitdagingen en vieren de successen. We houden elkaar scherp en Merle is heel eerlijk. Ze geeft altijd energie en is creatief! Niet twijfelen gewoon doen!

Karlijn L’Ortye, Serie- Ondernemer en eigenaar Talengy BV.

“Zit je vast met de ontwikkeling van je bedrijf? Heb je het gevoel dat je niet verder komt? Teveel ideeën maar geen uitvoering? Merle Mudde helpt je doormiddel van haar creatieve en realistische kijk naar oplossingen. Zij voelt heel goed aan wat haar klanten nodig hebben.”

Mario Tahupeiori, Ondernemer en business owner Cocktail Shaken

“Als man en vrouw sparren we vaak samen over onze business. Merle is bijzonder creatief en enthousiast, wat vaak tot nieuwe inzichten leidt en ons bedrijfsproces aanscherpt. Door Merle zijn we gestart met Trello binnen ons bedrijf en hebben door haar invloed meer overzicht door een betere structuur. Top!”

Bart van der Wijk, Owner Wijk Yacht Creation

“Merle is wat je noemt een ondernemer pur sang.
Met haar enthousiasme en creatieve manier van denken spoort ze je aan om groots en out of the box te denken.
Ik heb meegedaan aan haar Business Boost weekend die zij samen met haar man organiseerde en vond het zeer waardevol.”

Idelma del Mar, Owner video Pitching

“Twee weken geleden heb ik deelgenomen aan het business boost weekend van Merle. Dit heeft mij erg geholpen om mijn onderneming naar de volgende stap te brengen! Merle is behulpzaam, altijd positief maar toch kritisch! Ik zou er zo weer aan deelnemen. Bedankt Merle!” 

Koen van den Broek, Student Hogeschool Rotterdam

“Met enthousiasme, plezier en haar eigen ervaring als onderneemster weet Merle mijn dromen en ambities om te zetten naar praktische stappen. Merle helpt mij om een groter publiek te bereiken en om te blijven groeien. Merle is voor mij een waardevolle coach die mij helpt om te zien waar ik op uit ben en mij inspireert om daar volledig voor te gaan. Inmiddels heb ik door haar coaching structuur aangebracht in mijn onderneming waardoor ik kan voortbouwen en meer gedaan krijg.” 

Rob Herke Visser, Acteur en Acteer Coach

“Merle heeft mij geholpen om in korte tijd een social media campagne op te zetten waarmee we 4000 mensen hebben gemobiliseerd👍” 

Emil Driesenaar (Web & Security Architect)

“Beloved Merle, I have met you during a personal training session. Merle inspired me with her ability to manage multiple of her own businesses simultaneously at her age. After getting in touch about this with Merle, we agreed for her to coach me. Merle is able to empty the head of the person being mentored. After this Merle and I could focus fully on the start-up face of my company. Her enthusiasm and level of energy will catch on to you and support you to pull through the harder times of creating your company. I genuinely recommend Merle’s coaching. You can always contact me if you’d like to know more.”  

Floris van Zuthem, Owner Charles Reveal

“Merle is een echte ondernemer die kansen ziet en veel energie heeft! Ze gebruikt deze energie nu om andere ondernemers te helpen waar zij behoefte aan hebben. Ze voelt heel goed aan wat anderen nodig hebben en geeft je enorm veel positieve energie. Ze stelt de juiste vragen zodat je tot de kern komt van waar het nu eigenlijk om draait, heel knap vind ik dat!” 

Marcelle Mudde (Owner Label Orange)

“Ik ken Merle als energiek, betrokken en veelzijdig. Het feit dat ze al zo jong wist wat ze wilde, dat zij dat alles ook waarmaakt en dat ze een aantal succesvolle bedrijven en overige activiteiten heeft opgezet, maakt haar tot de ideale business coach.” 

Hermen Vlothuizen Ondernemer

“Merle sprankelt met haar energie zoals geen ander! Ze weet mij te bekrachtigen in mijn ideeën waardoor ik vertrouwen krijg in mijn ideeën en mijn eigen kunnen. Ze voegt een unieke Merle-touch toe aan haar coaching, waarmee ze zich onderscheid van anderen. Ik voelde me zo welkom en zo capabel om mijn dromen waar te maken! Dankje Merle!” 

Minu van Huis, Ondernemer coming soon

“Merle is super enthousiast, heeft goede adviezen en sparren is fantastisch met haar. Ze heeft verschillende bedrijven en passief inkomen wat ik geweldig vind. Een powervrouw met een missie!” 

Yvonne van Helvoirt, Owner Stoel Yoga

“Merle is een super energiek persoon, haar enthousiasme werkt aanstekelijk en brengt je met haar kennis stappen verder! Fijn om je hoofd / ideeen te delen om samen tot een duidelijk plan te komen! Topper!” 

Maud van Beek (Owner Harbour Kids)

“Merle is een motiverende en sprankelende coach pur sang! Naast het “sturen” naar een nieuw businesspad kan ze enorm goed luisteren naar je wensen, dit vertalen naar acties en implementeren in je businessplan.
“Empowered woman, empower women”

Annelieke Nottrot, Marketing expert

“Merle is een zeer warme persoonlijkheid met veel enthousiasme en positiviteit voor haar eigen werk. Dat werkt aanstekelijk. Ze hoort je aan, vraagt goed door en ziet heel snel waar je capaciteiten liggen, zelfs daar waar je geen weet van hebt. Ze heeft een helicopterview en doorziet jouw patroon waar je mee aan de slag kunt. Snel, begripvol, warm, spontaan en doortastend! Succes Merle!” 

Heleen Bruil

“Merle is een top businesscoach en structuur koningin! Ze is scherp, doortastend en kan anderen als geen ander in actie zetten. Daarnaast is ze een masterplanner, houdt ze super goed overzicht en is ze strategisch sterk zodat jij jouw droomdoel ook daadwerkelijk realiseert!”

Valentine Berning, Purpose Coach

“Ik heb bij het Business Boost Weekend van Merle echt de professionalisering-slag van mijn bedrijf kunnen maken waar ik naar op zoek was. Je strategie inclusief alle onderdelen van je business worden uitgelicht en uitgewerkt met behulp de gratis online tool Trello. Met de persoonlijke inspiratie van Merle ontdek je wat er nog méér mogelijk is voor je ondernemerschap. Daar komt haar expertise in het runnen van verschillende succesvolle bedrijven echt tot uiting. Ze is zelf die professionele ondernemer.”

Machella Boot, Persoonlijk Ondernemerschap

“Merle is een hele bijzondere mens. Zij is niet alleen maar vol met enthousiasme en compassie maar ook kennis.
Zij heeft me bij een hele belangrijke zakelijke situatie enorm geholpen. En ik ben hiervoor heel dankbaar.”

Taylan Ozgur Polat, ondernemer

“Ik ben super blij met Merle als onze Business coach! Ze helpt ons met duidelijke doelen stellen en houd ons daar voor accountable. We hebben al veel nieuwe klanten erbij en vooral ook veel plezier en structuur wat veel rust geeft. En mocht je even niet weten welke kant op te gaan staat Merle is er!”

Colin van Rooijen, Owner Keco

“Merle is een coach die denkt in oplossingen en geen probleem of obstakel is te groot voor haar. Samen gaat ze rustig zitten en werkt ze een plan samen met jou uit. Daarin kijkt ze naar de behoefte die jij hebt en legt ze haar visie uit, maar ze verplaatst zich ook als geen ander in jou wensen. Zo word er samen gewerkt om jou bedrijf nog beter te kunnen maken.” 

Anne-Claire Hortensius Food Manager

“Merle is een enthousiaste en creatieve ondernemer, ziet altijd mogelijkheden en kansen. Ze weet haar enthousiasme over te brengen op anderen. Altijd goed haar te spreken😃!!” 

Hans van de Putten, Ondernemer

“Merle is een zeer gedreven en kundige coach die middels de tool Trello operationele en strategische bedrijfsdoelstellingen concreet kan maken en ervoor zorgt dat de gestelde doelen worden behaald. Op een enthousiaste manier neemt ze je als ondernemer mee en vol energie start je aan je (ver)nieuw(d)e werkweek! Een weekend bij Merle is een letterlijke boost voor jezelf en je onderneming!”

Joris Verhoeven, eigenaar LEF recruitment

Ik heb Merle leren kennen als een bevlogen vrouw. Ze bruist van de energie en komt met ludieke ideeen om je bedrijf naar een hoger platvorm te brengen. Hiernaast is zij ook zeer betrokken bij je als mens en ze blijft doelgericht. Een echte aanrader !

Monique Pahladsingh Zelfstandig | Trainer | Coach |

Enthousiasme in je mailbox!

Upgrade je leven en business met mijn persoonlijke inspiratie, motivatie, energie boosts en lifehacks! Elke maand ontvang jij dé e-mail over waar ik enthousiast over ben! 

Je bent succesvol in geschreven en ontvangt elke 2 weken Business Hacks waar je mee aan de slag kunt!