fbpx

THE BIG WAVE PROGRAM
by Merle Mudde
Multi-Focus, verdieping en impact

Neem jouw ambities serieus & vraag een strategiegesprek aan!

Vraag een gratis strategie gesprek aan:

7 + 3 =

Een bladzijde uit jouw dagboek als Multi-Passionate (Ondernemer):

~Ik heb super veel ideëen en heb een verlangen om meer neer te zetten in de wereld en om impact te maken. Maar toch voel ik dat het er nu niet uitkomt als dat ik het zou willen. Ik voel me soms zo onzeker, wie zit er op me te wachten, kan ik wel wat ik diep van binnen zou willen?

~ Het voelt allemaal teveel, het is soms een struggle het ondernemerschap, het is zo wisselend, ik zit veel te veel op Instagram mijn tijd te verdoen en te kijken naar anderen.

~ Waar is mijn succes? Waar is de rust in mijn hoofd? Waarom kan ik geen focus houden? Waar is de fun gebleven?

 

~ Je vind het ondernemerschap helemaal niet vrij, je werkt hard in je bedrijf of je hebt nog een baan ernaast. Je hebt misschien een gezin en struggled vaak met je life/work balance en vooral voor je eigen tijd.

~Wil ik niet teveel? Moet ik niet gewoon 1 ding doen, gewoon focus op 1 ding en dat dan heel goed uitwerken. Maar het lukt je niet je wilt afwisseling daar ga jij goed op.

 

~ Je bent ook veel creatiever als dat er nu uitkomt, maar waar haal je de tijd vandaan?

 

YOU CAN HAVE IT ALL

Ik heb zelf jarenlang gedacht dat wat ik van binnen wilde niet kon. Mensen verklaarde me voor gek wat ik allemaal voor ideeën had naast mijn eerste succesvolle bedrijf Holland Homestay. Ik werd onzeker en mijn enthousiasme verdween en ik kreeg een bore-out.

Dit was niet wat ik wilde en begon mijn eigen multi-passionate coach te worden dan maar zelf het wiel uitvinden. Ik had immers geen rolmodellen. En begon gewoon alles uit te werken wat ik in mn hoofd had. Dat resulteerde in 3 prachtige en succesvolle bedrijven. Want als ik een ding kon was het wel bedrijven neerzetten en succesvol maken. Ik vond mijn diepe passie voor ondernemerschap.

Ik kraakte de multi-passionate ondernemers code en begon weer ECHT enthousiast te worden over mijn leven. De afwisseling in mijn bedrijven was precies wat ik zocht.

Ik positioneerde mezelf binnen 1 jaar op een heel hoog niveau en ging met een multi-focus strategie werken waardoor alles magisch werd. Ik ging veel meer verdienen waardoor ik vastgoed beleggingen kon gaan kopen. De juiste klanten kwamen op mijn pad en ik had weer rust in mijn hoofd. Ik ontwikkelde een op maat business traject voor Multi-Passionates wat ik THE BIG WAVE noemde. Inmiddels heb ik de afgelopen 2 jaar meer dan 50 ondernemers 1:1 gecoacht in dit nieuwe traject van minimaal 3 maanden. Ik zag de grote transformaties en begon ook online honderden ondernemers te empoweren.

"Merle is een en al energie! Ze denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Dat zorgt ervoor dat ik uit m'n comfort zone stap en nieuwe dingen creëer voor mn carrière en in mijn persoonlijke leven."

Koos van Plateringen

BN'er, expresentator SBS6 Shownieuws en programma maker, bekend van oa Expeditie Robinson, Dance Dance Dance

“Door haar coaching waar een groeimindset, energiemanagement, innovatie en implementatiekracht centraal staan zijn we gegeroied in omzet. Hebben we daarnaast een creatieve campagne opgezet, remote learning tracks gelanceerd en een top 3 nominatie voor beste L&D bedrijf van NL in de wacht gesleept. Merle denkt in kansen, heeft een geweldige energie en brengt veel ervaring mee als business coach. Wat een top professional! Fantastische vrouw om mee samen te werken.”

Naomi de Graaf

Ondernemer & Eigenaar Buro Heron

“Werken met Merle is als werken met de opper business cheerleader. Ik ging na iedere coachingsessie enorm opgeladen en vol energie en inspiratie weer aan de slag. Tijdens mijn traject bij Merle ben ik van freelancer in een ondernemer veranderd en ben ik mijn bedrijf ook écht als onderneming gaan zien.”

Nike Mulder

Storytelling & Marketingcoach voor ondernemers

Neem jouw ambities serieus & vraag een strategiegesprek aan!

Vraag een gratis strategie gesprek aan:

9 + 10 =

Enthousiasme in je mailbox!

Upgrade je leven en business met mijn persoonlijke inspiratie, motivatie, energie boosts en lifehacks! Elke maand ontvang jij dé e-mail over waar ik enthousiast over ben! 

Je bent succesvol in geschreven en ontvangt elke 2 weken Business Hacks waar je mee aan de slag kunt!