fbpx

Enthousiast. Energiek. Gepassioneerd

Multi Passionate Spreker

Merle Mudde is een enthousiaste multi-passionate ondernemer. Ze runt 3 bedrijven en heeft dat zó efficiënt ingericht dat ze slechts 20 uur per week werkt. Ze werd genomineerd door TedXAmsterdam Women voor de Startup Award en als zakenwonder voor de VIVA400. Merle gelooft in multi-focus en schrijft momenteel twee boeken ‘F*ck Focus’ en ‘Cyclische Productiviteit’ beiden komen voorjaar 2022 uit.

Because you can have it al!
#F*ckFocus

Ze wordt vaak gek aangekeken als ze over haar vele bedrijven en activiteiten spreekt. Merle verhuurt via haar bedrijf Holland Homestay studentenkamers in 3 studentensteden, ze is Ondernemerscoach voor de Multi-Passionate, interieur stylist voor jachten en boten, spreker bij Denk Producties op events én ze schrijft twee boeken bij Uitgeverij Business Contact. En dat in slechts 2 dagen per week.

Door haar slimme en creatieve werkwijze en de manier waarop ze haar bedrijven structureert is ze samen met haar man fulltime beschikbaar voor haar zoontje van 2 jaar. Merle automatiseert, delegeert en heeft een eigen zienswijze op productiviteit waardoor ze extreem efficiënt kan werken.

 

Merle ziet overal kansen en is een echte lifehacker, met haar life- en businesshacks haalt ze alles uit het leven. Sommige klanten noemen haar de vrouwelijke Tim Ferris.

Merle spreekt over Multi-Passionate ondernemerschap, vrouwelijke productiviteit en energie management. Inmiddels is zij expert en spreker bij Denk Producties en staat in maart 2021 op het podium op het beroemde seminar: ‘Het Zwiterse zakmes voor persoonlijke productiviteit’.

Opdrachtgevers

Denk Producties, Business Women Nederland, ICONS Breakfast Club. Tedx Women Amsterdam, Haags Ondernemershuis en diverse branche organisaties

Meer informatie ontvangen over een (online) lezing van Merle?

14 + 5 =

Enthousiasme in je mailbox!

Upgrade je leven en business met mijn persoonlijke inspiratie, motivatie, energie boosts en lifehacks! Elke maand ontvang jij dé e-mail over waar ik enthousiast over ben! 

Je bent succesvol in geschreven en ontvangt elke 2 weken Business Hacks waar je mee aan de slag kunt!