fbpx

Enthousiast. Energiek. Gepassioneerd

Visionaire Spreker

Merle Mudde is een gepassioneerde multi ondernemer en hoogbegaafd. Ze runt meerdere bedrijven en heeft dat zó slim ingericht dat ze slechts 12 uur per week werkt. Ze werd genomineerd door TedXAmsterdam Women voor de Startup Award en als zakenwonder voor de VIVA400. Merle gelooft in Premium Flow en schrijft momenteel een boek bij uitgeverij Business Contact. 

“Je hoeft niet te kiezen, you can create it all!”

Ze wordt vaak gek aangekeken als ze over haar vele bedrijven en activiteiten spreekt. Merle verkocht haar eerste bedrijf Holland Homestay waarme ze studentenkamers in 3 studentensteden verhuurde, ze is life & businesscoach business voor ervaren ondernemers en directeuren,(yacht) interieur designer, spreker bij Denk Producties op events én ze schrijft een boek bij Uitgeverij Business Contact. En dat in slechts 12 uur per week.

Door haar hoogbegaafdheid, slimme en creatieve werkwijze en de manier waarop ze haar bedrijven structureert is  fulltime beschikbaar voor haar zoontje van 4 jaar. Merle automatiseert, delegeert en heeft een eigen zienswijze op productiviteit waardoor ze extreem efficiënt kan werken.

 

Merle ziet overal kansen en is een echte lifehacker, met haar life- en businesshacks haalt ze alles uit het leven. Sommige klanten noemen haar de vrouwelijke Tim Ferris.

Merle spreekt over Multi- ondernemerschap en Premium Flow. Inmiddels is zij expert en spreker bij Denk Producties en staat op het podium op het beroemde seminar: ‘Het Zwiterse zakmes voor persoonlijke productiviteit’.

Opdrachtgevers

Denk Producties, ProRail, a Cup of Ambition, Business Women Nederland, ICONS Breakfast Club. Tedx Women Amsterdam, Haags Ondernemershuis en diverse branche organisaties

Meer informatie ontvangen over een lezing van Merle?

12 + 8 =