fbpx

Merle Mudde is een enthousiaste ondernemer met 3 bedrijven. Onlangs werd zij genomineerd voor startup award van Tedx Women Amsterdam en werd ze genomineerd als zakenwonder door de VIVA400. Merle gelooft in multi focus en heeft een community opgezet (@Tribe_of_Multipassionates) speciaal voor vrouwelijke ondernemers met meerdere passies/ projecten/ bedrijven. Altijd werd zij door mensen raar aangekeken als ze over al haar activiteiten sprak.

Merle zette met succes Holland Homestay op in 4 steden, een verhuurkantoor gespecialiseerd in hospita kamer verhuur voor internationale studenten van de universiteit. Daarnaast is ze interieur stylist voor jachten en boten en werd ze door deze successen steeds vaker gevraagd als Business Coach door ambitieuze ondernemers die ook meer willen !doen!. Inmiddels heeft ze al meer dan 500 ondernemers empowered.

Haar man is jachtontwerper welke diverse miljoenenprojecten heeft uitgevoerd voor klanten uit China en het Midden-Oosten. Samen hebben zij het altijd over ondernemen. Samen organiseren zij ook business boost weekenden.

Zij spreekt over (Merle heeft twee lezingen)

Lezing 1: Ondernemerschap, structuur en Trello.

Merle vertelt op een interactieve manier over haar multi-passionate ondernemerschap, haar ervaringen en hoe zij als moeder 3 bedrijven kan runnen. Ze verteld hoe je grip kan houden op je bedrijven en deelt op een ludieke manier hoe je rust in je hoofd krijgt ten alle tijden. Sommige van haar klanten noemen haar de Marie Kondo voor je business. Merle traint als business coach bedrijven en ondernemers hierin en ook lanceerde zij “met succes” haar eerste online programma: Behaal jouw business goals met Trello. 

Lezing 2: Vrouwelijke Productiviteit

 

Het is mijn missie ondernemende vrouwen en vrouwen loondienst te empoweren om hun cyclus te gaan ownen. Tijdens deze lezing verteld Merle alles over de 4 verschillende fasen van de vrouwelijke cyclus. Vrouwen die dit voor de eerste keer horen reageren massaal; oh wat fijn om dit te horen, ik dacht altijd dat er wat mis met me was.

Opdrachtgevers

Business Women Nederland, ICONS Breakfast Club. Tedx Women Amsterdam, Haags Ondernemershuis en diverse branche organisaties

 

Ik ben echt op missie om mijn verhaal met zoveel mogelijk mensen te delen. Nodig me uit om te komen spreken, dat vind ik super leuk!

10 + 6 =