fbpx

Enthousiast. Energiek. Gepassioneerd

Visionaire Spreker

Merle Mudde is een enthousiaste multi-passionate ondernemer en hoogbegaafd. Ze runt meerdere bedrijven en heeft dat zó slim ingericht dat ze slechts 4 uur per week werkt. Ze werd genomineerd door TedXAmsterdam Women voor de Startup Award en als zakenwonder voor de VIVA400. Merle gelooft in Premium Flow en schrijft momenteel een boek bij uitgeverij Business Contact. 

“Je hoeft niet te kiezen, you can create it all!”

Ze wordt vaak gek aangekeken als ze over haar vele bedrijven en activiteiten spreekt. Merle verkocht haar eerste bedrijf Holland Homestay waarme ze studentenkamers in 3 studentensteden verhuurde, ze is business strateeg voor gevestigde bedrijfseigenaren, interieur designer voor jachten en boten, spreker bij Denk Producties op events én ze schrijft een boek bij Uitgeverij Business Contact. En dat in slechts 12 uur per week.

Door haar hoogbegaafdheid, slimme en creatieve werkwijze en de manier waarop ze haar bedrijven structureert is ze samen met haar man fulltime beschikbaar voor haar zoontje van 2 jaar. Merle automatiseert, delegeert en heeft een eigen zienswijze op productiviteit waardoor ze extreem efficiënt kan werken.

 

Merle ziet overal kansen en is een echte lifehacker, met haar life- en businesshacks haalt ze alles uit het leven. Sommige klanten noemen haar de vrouwelijke Tim Ferris.

Merle spreekt over Multi-Passionate ondernemerschap, vrouwelijke productiviteit en energie management. Inmiddels is zij expert en spreker bij Denk Producties en staat in maart 2021 op het podium op het beroemde seminar: ‘Het Zwiterse zakmes voor persoonlijke productiviteit’.

Opdrachtgevers

Denk Producties, ProRail, a Cup of Ambition, Business Women Nederland, ICONS Breakfast Club. Tedx Women Amsterdam, Haags Ondernemershuis en diverse branche organisaties

Meer informatie ontvangen over een lezing van Merle?

14 + 11 =

Ontvang mijn Secret Inspiration in je mailbox

 

Zodat jij ook de lifestyle van je dromen kan creëren!

Je bent succesvol in geschreven en ontvangt elke 2 weken Business Hacks waar je mee aan de slag kunt!