fbpx

ZIJ GINGEN JE VOOR

“Prachtige nieuwe klanten en een top 3 nominatie voor beste L&D bedrijf van Nederland in de wacht gesleept”

“Merle kwam ik via Instagram tegen en nam direct contact met haar op. Als ondernemer was ik toe aan the next level en een nieuwe strategie doordat we als ondernemening een behoorlijke klap kregen in deze crisis.

Merle heeft me structuur en focus gegeven met haar business systeem. Concrete handvaten om onze ambities versneld te realiseren.

We zijn tegendraads gaan werken en bovengemiddeld gaan investeren in branding en online marketing waardoor onze zichtbaarheid groot is gebleven. Dit heeft prachtige nieuwe klanten opgeleverd.

Door haar coaching waar een groeimindset, energiemanagement, innovatie en implementatiekracht centraal staan zijn we gegroeid in omzet. Hebben we daarnaast een creatieve campagne opgezet, remote learning tracks gelanceerd en een top 3 nominatie voor beste L&D bedrijf van NL in de wacht gesleept.

Merle denkt in kansen, heeft een geweldige energie en brengt veel ervaring mee als business coach. Wat een top professional! Fantastische vrouw om mee samen te werken.

Naomi Van Der Graaf
Eigenaar Buro Heron

“Voor mij was Merle Mudde degene die met de oplossing kwam”

“Soms ontmoet je mensen die je net dat ene duwtje kunnen geven waar je al zo lang naar op zoek was.
Die jouw “AAN” knop weten te vinden zodat je écht GROOTS kunt gaan staan en ondernemen, terwijl je misschien nog wat twijfelt en aarzelt.

Voor mij was Merle Mudde degene die met de oplossing kwam om al mijn uiteenlopende ambities waar te kunnen maken.

Dank je wel voor het beroeren van mijn AAN-knop lieve Merle en dat je me herinnerde aan mijn ware zelf ”


Urshi Koetje

Multi ondernemer & theater maakster

Haar vermogen om nieuwe mogelijkheden te zien en doelgericht te handelen is bewonderenswaardig.

Dankzij het coachtraject met Merle heb ik mijn innerlijke balans weten te vinden. Merle straalt warmte uit, heeft een inspirerende energie en beschikt over een scherp strategisch inzicht. Haar vermogen om nieuwe mogelijkheden te zien en doelgericht te handelen is bewonderenswaardig.

Ik kan Merle als coach ten zeerste aanbevelen aan elke ondernemer die streeft naar groei en ontwikkeling. Ze heeft een uniek talent om groeikansen te ontdekken die je zelf wellicht over het hoofd ziet, waardoor er nieuwe perspectieven ontstaan. Als ondernemer ben ik nu veel rustiger en minder gehaast, en dat geeft een gevoel van voldoening dat niet te beschrijven is.

 

Merel Kooning
Multi-Ondernemer en kunstenaar | Succes Mentor | Bestseller auteur, waaronder “Mama rijdt een Bentley”

“Je kunt heel veel op basis van eigen kennis, nieuwe kennis, onderbuikgevoel, talent etc… maar daarna elke afweging in je eentje maken kan lastig zijn. Wat Merle voor mij vooral ook echt kan zijn is een klankbord”

“Ik leerde Merle kennen tijdens een bezoek aan het 3daagse ‘Millionaire Mind Intensive’ event en ik was helemaal niet op zoek naar een business coach. Maar 3 dagen met deze dame, deze eindeloze stroom van positiviteit en inspiratie en het was mij wel duidelijk: daar wilde ik meer van in mijn zakelijke leven. Merle is recht door zee, ziet overal kansen en nog veel belangrijker ze ziet weinig belemmeringen.

Tijdens onze coaching-sessies heb ik heel veel over mijzelf mogen leren, maar ook tot inzicht gekomen dat er zoiets bestaat als eenzaamheid onder ondernemers. Je kunt heel veel op basis van eigen kennis, nieuwe kennis, onderbuikgevoel, talent etc… maar daarna elke afweging in je eentje maken kan lastig zijn. Wat Merle voor mij vooral ook echt kan zijn is een klankbord. Iemand om mee te brainstormen en sparren. Dus los van de waardevolle tools die ze aanreikt is de brede kijk die ze heeft op business (door haar brede range van klanten) zeker zo waardevol. Praat eens met Merle en wordt net zo blij met haar als ik”

Koert Klaren
Ondernemer en eigenaar van meerdere bedrijven

“Merle’s aanpak is uniek omdat zij het vermogen heeft om groot te denken en tegelijkertijd realistisch en praktisch te blijven. “

“Als ondernemer met meerdere bedrijven stond ik vaak onder hoge druk en voelde me overweldigd. Het was een uitdaging om vooruitgang te boeken zonder mijn passie en visie te verliezen. Dit veranderde allemaal toen ik begon te werken met Merle.

Merle’s aanpak is uniek omdat zij het vermogen heeft om groot te denken en tegelijkertijd realistisch en praktisch te blijven. In plaats van me aan te moedigen om projecten te stoppen, hielp ze me om beter te begrijpen vanuit welke plek ik mijn bijdrage het beste kon leveren met de meeste energie. Haar inzichten en methoden, zoals de ‘business systeem’ en originele life hacks, waren cruciaal voor mijn succes. Bovendien bracht haar gevoel voor humor lichtheid en plezier in het proces.
Twee jaar later zijn al mijn bedrijven niet alleen overlevend, maar ook bloeiend. Ik ervaar nu veel meer rust in mijn ondernemerschap. Merle heeft een echte schatkist aan kennis en strategieën, en ik ontdek nog steeds nieuwe en waardevolle inzichten.
Het meest dankbaar ben ik echter voor hoe Merle mijn passie herkende en ondersteunde. Dankzij haar begeleiding heb ik mijn droomproject, de Ella and Jack Storybox, kunnen realiseren. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder haar scherpe inzicht en aanmoediging.
Ik raad Merle van harte aan aan elke ondernemer die op zoek is naar een coach die niet alleen strategisch denkt, maar ook diep inzicht heeft in persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling”

Annemarie Bleeker
Ondernemer en Eigenaar van 5 bedrijven

“Merle is een zeer gedreven en kundige coach die strategische bedrijfsdoelstellingen concreet kan maken en ervoor zorgt dat de gestelde doelen worden behaald. Op een enthousiaste manier neemt ze je als ondernemer mee. Merle is een letterlijke boost voor jezelf en je onderneming!”

Joris Verhoeven
Ondernemer en Eigenaar van 3 bedrijven

“Het heeft mijn business een enorme boost gegeven. En dat na 18 jaar ondernemerschap!”

“Wat ik zo bijzonder aan Merle vindt, is dat ze haarfijn weet in te spelen op wat je nodig hebt als ondernemer. Merle wist precies hoe ze mijn authentieke werkwijze, kennis en expertise kon vertalen naar mijn eigen methode om vervolgens dit moeiteloos te lanceren in markt. Dit traject was zo gaaf en zoveel meer dan ik verwachtte. Het heeft mijn business een enorme boost gegeven. En dat na 18 jaar ondernemerschap!

Merle haar combinatie van persoonlijke coaching, authentieke productontwikkeling en strategie is echt goud waard, van mij is ze nog lang niet af!”

Sharon Plet

Ondernemer en eigenaar Gezin Voorop

“Merle is wat mij betreft de Red Bull onder de business coaches”

“Merle daagt je uit om anders te denken. Verdiepend (waarom doe je eigenlijk wat je doet), maar ook heel praktisch (hoe ga je dat wat je wil ook echt bereiken). Ze helpt je ook om groter te denken dan je zelf misschien zou kunnen of durven. Haar enthousiasme en energie zijn super aanstekelijk! Van een sessie met Merle krijg je gewoon vleugels. Zij is wat mij betreft de Red Bull onder de business coaches. En zij is ook nog eens gewoon een ontzettend leuk mens. Echt een super compleet traject!”

Diana Versteeg

Advocaat, ondernemer en eigenaar Anchor IP

” Jij overziet alles met je helicopter view en weet mensen te enthousiasmeren en te versterken zodat ze steviger in hun schoenen gaan staan en zo hun bedrijf goed op poten kunnen zetten”

“Jij inspireert mij, voor mij ben je DE vrouwelijke Richard Branson. Een succesvolle entrepreur die bruist van de creatieve business ideëen en meerdere projecten tegelijk kan opzetten. Jouw aanpak als business coach vind ik vernieuwend en diepgaand. Jij overziet alles met je helicopter view en weet mensen te enthousiasmeren en te versterken zodat ze steviger in hun schoenen gaan staan en zo hun bedrijf goed op poten kunnen zetten. ”Business coaching van Merle” Ik kan het iedereen aanraden!”

Dana-Maria Faneker, Owner Startup Captain VR en trotse winnaar van “Het Beste VR Idee” door Samsung

” Merle zorgt ervoor dat ik uit m’n comfort zone stap en nieuwe dingen creëer voor mn carrière en in mijn persoonlijke leven.”

“Merle is een en al energie! Ze denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Dat zorgt ervoor dat ik uit m’n comfort zone stap en nieuwe dingen creëer voor mn carrière en in mijn persoonlijke leven.”

Koos van Plateringen
Ondernemer en podcast founder Eerlijk Over Alcohol, BN’er, ex presentator SBS6 Shownieuws en programma maker, bekend van oa Expeditie Robinson en Dance Dance Dance.