fbpx

Businesscoaching

“Life is too short to be small”
Timothy Ferris, 4-hour workweek.

Op mijn 28ste heb ik de stap gewaagd om voor mezelf te gaan beginnen. In 4 jaar richtte ik twee succesvolle bedrijven, een stichting en een concept op. Daarnaast werd ik steeds vaker om advies gevraagd door ondernemers en bedrijven om mijn expertise op het gebied van ondernemerschap, new business development en time management. Vanuit daar begon ik mensen te begeleiden als Businesscoach.

Als Businesscoach stuur ik op:

  • Goal-setting
  • Prioritizing
  • Tools & Resources (Trello)
  • Accountability
  • Brainstorming
  • Strategy

 

 

“Merle is een en al energie! Ze denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Dat zorgt ervoor dat ik uit m’n comfort zone stap en nieuwe dingen creëer voor mn carrière en in mijn persoonlijke leven.”Koos van Plateringen, BN’er, presentator SBS6 Shownieuws, bekend van o.a. Expeditie Robinson en Dance Dance Dance.

 

 

 

 “Jij inspireert mij, voor mij ben je DE vrouwelijke Richard Branson. Een succesvolle entrepreur die bruist van de creatieve business ideëen en meerdere projecten tegelijk kan opzetten. Jouw aanpak als business coach vind ik vernieuwend en diepgaand. Jij overziet alles met je helicopter view en weet mensen te enthousiasmeren en te versterken zodat ze steviger in hun schoenen gaan staan en zo hun bedrijf goed op poten kunnen zetten. ”Business coaching van Merle” Ik kan het iedereen aanraden!
Dana-Maria Faneker, Owner Startup Captain VR en trotse winnaar van de Samsung Beste VR idee

 

Meer referenties? Klik hier 🙂

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren