fbpx

“Juist de empowerment die ik ondernemers geef is iets wat ik in mijn jeugd gemist heb. Het gevoel dat je het kan is niet vanzelfsprekend.”

Mijn naam is Merle Mudde en ik voel mij de trotse eigenaresse van 3 bedrijven. Afgelopen oktober ben ik genomineerd voor Zakenwonder door de VIVA400. Ik heb een passief inkomen gecreëerd, waardoor ik de vrijheid heb om te multi-ondernemen en leuke dingen te doen.

Ik krijg er energie van om anderen te helpen en te empoweren. Door mijn ervaring in de praktijk, de managementboeken die ik heb gelezen, de cursussen en trainingen die ik heb gevolgd, heb ik sterk netwerk  opgebouwd. Daarnaast heb ik een online systeem ontwikkeld; speciaal voor anderen ondernemers om een top multi ondernemer te worden.

“Nu denk je misschien, nou die heeft alles op orde.”

Dat is ergens ook wel zo, maar ik heb best veel dingen in mijn leven meegemaakt. Ben depressief (PMSS) geweest en heb een burn-out en bore-out meegemaakt. Wanneer je mij blijft volgen zal ik je ook hierover hulpvolle informatie geven.

“Nadat mijn vader 2x failliet ging dacht ik: Ondernemen, dat NOOIT!”

Van villa naar rijtjeshuis, al onze spullen werden verkocht in een open huis dag.  Ik maakte het allemaal mee. Wat had ik een negatief beeld over het ondernemerschap. Afhankelijk zijn van je ideeën wie wil dat nu? Maar na mijn opleiding Vastgoed en makelaardij begon ik als new business developer andermans ideeën te realiseren. En op mijn 28ste heb ik dan toch de stap gewaagd en met succes! En wat ben ik blij en trots waar ik nu sta. En dat kun jij ook!

Van 1 naar 1,2,3 bedrijven! Ja ja iedereen vond me gek, niet serieus, en hoe doe je dat dan? Mensen werden boos, zeiden:
“Je moet niet alles willen”. Zelfs een vriendin kreeg een trillende lip toen ik haar vertelde over mijn plannen en zei: “Merle dit kan niet en ik weet zeker je teleurgesteld gaat worden. Dat gaat ten koste van de kwaliteit, doe maar gewoon een ding heel goed.”

“Mijn advies: doe wat je hart je ingeeft en heb lak aan iedereen. Ik heb in de donkerste hoeken ontdekt dat interieur styling mij plezier bracht, vanuit die depressie heb ik zoveel geleerd. Toen ik ging toegeven aan dat gevoel van meerdere dingen doen ging alles stromen. En ging ik ondernemen vanuit flow.”

Ik richtte met succes het concept Holland Homestay op in 2 steden. En verzorg interieur styling voor exclusieve jachten en boten. En sinds  1,5 jaar ben ik actief als Business Coach en heb al meer dan 500 ondernemers empowered. Lees hieronder meer over mijn bedrijven.

Holland Homestay

Zoals de naam al zegt richt mijn bedrijf zich op het huisvesten van internationale studenten bij mensen thuis. Op dit moment zijn wij actief in Den Haag en Amsterdam. en werken wij samen met verschillende onderwijsinstellingen en bedrijven om hun internationale studenten te huisvesten.
Internationale studenten hebben steeds vaker behoefte om meer contact te hebben met de Nederlandse cultuur, en hoe kan dit nu beter dan bij een gezin thuis een kamer te huren. Check de website hier:

www.hollandhomestay.com

Interior Styling Yachts & Boats

Mijn man is ontwerper van jachten en boten en vroeg me geregeld om advies m.b.t. inrichting en styling. Dat vond ik ontzettend leuk en daartoe ben in de avonduren een opleiding tot interior stylist gaan volgen. Momenteel werk ik maandelijks 4 uur als interior stylist onder de naam Merle Mudde Interiors. Inmiddels werk ik geregeld voor internationale klanten uit o.a. China en het Midden Oosten  Check mijn website hier:

www.merlemuddeinteriors.com

Business Coach

Sinds 1,5 jaar ben ik werkzaam als Business Coach. Klanten noemen mij: Goalkeeper, Time- Manager, Creatief, Enthousiast en dé structuur koningin. Natuurlijk super leuk om te horen. Maar ik wil ook dat jij zo’n fijn ondenemers leven voor jezelf kan creeren. Met vrijheid! Daarom hou ik mijn klanten super accountable zodat zij hun doelen en dromen nu echt eens gaan waarmaken. Want tja, we hebben maar een leven, hoe richt jij dat het liefste in?

Mijn Businesscoaching ervaren?

Elke vrijdag ga ik LIVE op Instagram om jouw week af te sluiten en het weekend in te luiden. Op zondag ga ik nogmaals LIVE om jouw week te gaan plannen. #Goalkeeper

-> Foto is bij de VIVA400 nominaties, samen met mijn man en baby Floris-Julius in de buik 🙂