fbpx

Masterclass Effectiever met je vrouwelijke bioritme

Merle Mudde - Bioritme

Ik geloof dat mijn depressie (PMDD) rondom mijn cyclus een wake-up call was. Een schreeuw zodat ik wel naar binnen moest keren. Een schreeuw om meer te gaan leven vanuit mijn vrouw zijn. Ik zag dat er een cyclus patroon bevond in mezelf. In plaats van te klagen over hoe zwaar ik het had (wat ik lang heb gedaan) ben ik serieus op zoektocht gegaan. Deze zoektocht heeft me zoveel gebracht en leverde uiteindelijk mijn droomleven op. 

Mijn naam is Merle Mudde, 36 jaar uit Scheveningen. Heb een geweldige zoon Floris van 2 jaar en man genaamd Bart. Samen willen wij alles uit het leven halen. Onze ambities volgen en veel tijd doorbrengen met onze zoon. Ik ben naast moeder een enthousiaste multi-passionate ondernemer. Ik run meerdere bedrijven en heb dat zó efficiënt ingericht op basis van mijn bioritme dat ik slechts 20 uur per week werk.

Ik werd genomineerd door TedXAmsterdam Women voor de Startup Award en als zakenwonder voor de VIVA400. Ik geloof in multi-focus en schrijf momenteel mijn eerste twee boeken ‘F*ck Focus’ en ‘Cyclische Productiviteit’ bij uitgeverij Business Contact om al mijn lessen door te geven. Ik ben expert bij het spreekbureau Denk Producties en sta ik vaak op het podium en kom geregeld in de media. Ik ben recent uit de kast gekomen met dat ik een eetprobleem heb met over-eten. Hier heb ik nu alle tijd voor om dit aan te gaan.

Ik word vaak gek aangekeken als ik over mijn vele bedrijven en activiteiten spreek. Ik onderneem al sinds mijn 28ste, eerst in het vastgoed en na dat succes werd ik steeds vaker gevraagd als ondernemerscoach. Ik heb een passie voor interieur styling en doe dit voor jachten en boten. Door dit succes ben ik inmiddels ook investeerder geworden in mini vastgoed en kocht dit jaar mijn eerste 3 vastgoedbeleggingen.

In deze Masterclass die echt je leven kan veranderen: 

– Ontdek je een nieuwe manier van ondernemen en werken
– Ontdek je hoe jij je bioritme kunt hacken en je effectiviteit kunt verhogen
– Leer je hoe jouw bioritme werkt in alle fases 
– Leer je het Fundamentale verschil tussen de productiviteit van mannen en vrouwen

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Enkele reacties op deze Masterclass:

​​​​​​​“Wow Merle ik wist dit niet… ik ben hier zo blij mee dit te weten over mezelf”

“Ik heb door je Masterclass inzichten gekregen in mezelf, alles valt op zijn plek”