fbpx

Ben jij een Ondernemer met meerdere passies en dromen?

Dan ben jij wellicht ook een Multi-Passionate! Welcome to the Club!

Mijn naam is Merle Mudde,  een enthousiaste Multi-Passionate Ondernemer met 3 bedrijven.

Voer jij maar één van je passies uit? Omdat je hebt geleerd dat je focus op een ding moet hebben. Dus meerdere dingen tegelijkertijd gaat ten koste van de focus en kwaliteit…toch? Wat als ik zeg dat er een hele wereld is vol mensen zoals jij. Die meerdere dingen doen of willen doen en die nog super succesvol zijn ook.
“Fuck Focus, Hallo Multi-Focus“.
Dit inzicht kreeg ik door de TedTalk van Emilie Wapnick: ‘Why some of us don’t have one true calling’  (zie hieronder als je klikt op de video).

Ik help jou om je Multi-Passionate Ondernemersleven te realiseren!

Ben jij zover om jezelf serieus te nemen? Om jouw ideëen en concepten nu te gaan uitwerken tot volwaardige projecten of bedrijven? De tijd van ondernemerschap is nog nooit zo goed geweest als nu. Door slim te werken en online tools te gebruiken kun je nu meerdere projecten of bedrijven tegelijkertijd runnen en laten groeien.

Creëer master overzicht en multi-focus. Boost jouw bedrijven naar the next level!

-> Hoe zou het zijn als jouwprojecten, ideëen, concepten en bedrijven nu eens perfect worden uitgewerkt?

-> Stap voor stap uitgewerkt in een goed georganiseerd online systeem. Een mooi vormgegeven systeem naar jouw smaak en wat jou inspireert.

-> In 14 lessen gaan we de volgende onderdelen  uitwerken voor jouw bedrijven:  Visie, Missie, Doelgroep, Businessmodel, Marketing, Finance, Branding, Social Media, Golden team, Jaarplanning, Weekplanning en Klanten CRM-systeem.

-> Een systeem waar jij dagelijks met plezier in werkt en waarin werkelijk ALLES staat wat je nodig hebt. Niet van éen bedrijf maar van al je bedrijven, concepten en ideeën.

-> Ook weet je nu hoe je moet automatiseren en opschalen.

-> En als dit online systeem is ingericht kun je kei hard aan de slag gaan met marketing en sales.

 

"Merle is een en al energie! Ze denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Dat zorgt ervoor dat ik uit m'n comfort zone stap en nieuwe dingen creëer voor mn carrière en in mijn persoonlijke leven."

Koos van Plateringen

BN'er, expresentator SBS6 Shownieuws en programma maker, bekend van oa Expeditie Robinson, Dance Dance Dance

“Jij inspireert mij, voor mij ben je DE vrouwelijke Richard Branson. Een succesvolle ondernemer die bruist van de creatieve business ideëen en meerdere projecten tegelijk kan opzetten. Jouw aanpak als business coach vind ik vernieuwend en diepgaand. Jij overziet alles met je helicopter view en weet mensen te enthousiasmeren en te versterken zodat ze steviger in hun schoenen gaan staan en zo hun bedrijf goed op poten kunnen zetten. ”Business coaching van Merle” Ik kan het iedereen aanraden!

Dana-Maria Faneker

Owner Startup Captain VR en trotse winnaar van Samsung Het Beste VR idee

“Merle Mudde, dé vrouwelijke Richard Branson waarmee ik alle business bespreek en goed kan sparren en waar ik zo blij van wordt!” Wekelijks hebben wij een business boost call. We bespreken de week, de uitdagingen en vieren de successen. We houden elkaar scherp en Merle is heel eerlijk. Ze geeft altijd energie en is creatief! Niet twijfelen gewoon doen!

Karlijn L’Ortye

Serie- Ondernemer en eigenaar Talengy BV.

Van persoonlijk leiderschap naar persoonlijk ondernemerschap

De term persoonlijk leiderschap is voor veel van ons geen onbekende term. Het begrip persoonlijk ondernemerschap kan echter wél vragen oproepen. Ik ontdekte deze term via het boek The Lean Startup van Eric Ries. Omdat deze term mij als multi-passionate ondernemer met...

5 top boeken voor Multi-Passionate Ondernemers

Boeken lezen is een hele goede manier om jezelf te ontwikkelen, herkenning te vinden en te leren van anderen. Hoe meer jij leert over het Multi-Passionate zijn, hoe beter jij jezelf leert kennen. Als jij jezelf goed kent weet je precies welke stappen je wilt gaan...

Begin with the end in mind (trigger warning)

Gisteren had ik een mooi gesprek met mijn man al rijdend in onze jaguar. Floris-Julius lag lekker te slapen en we zeiden al kijkend naar onze dreumes: wij moeten toch zorgen dat we voor onze 50ste binnen zijn? ???? Uhm dat is al best snel: Bart 37 jaar en ik 34 jaar....

Boek een Business Boost call

Het doel van deze business boost is jou helpen met het designen van jouw ideale multi-passionate (ondernemers) leven. Ik geloof dat jij alles kan doen wat je wilt! 1 bedrijf, 2 passies, 3 bedrijven, net wat jij wilt! Van focus naar multi-focus! Ik weet zeker dat ik je op ideeen breng waar jij nog niet aan hebt gedacht. Ik heb altijd 1000 ideeen en zie voor veel ondernemers waar hun potentie ligt en zie veel kansen in de markt. Ik hou van geld verdienen, marketing en sales en dat is precies waar ik jou over ga vertellen!  Ik vind het geweldig als ik jou een stukje verder mag helpen!