fbpx

Natuurlijk Presteren met je bioritme als succesfactor in elke organisatie

Het bioritme als productiviteitstool 

De theorie van het bioritme heeft als uitgangspunt dat de cyclus van leven beïnvloed wordt door drie ritmische processen met ieder een verschillende periode. Met het bioritme ga je ervan uit dat een mens niet altijd op dezelfde maten gebruik kan maken van zijn vermogen.

De drie vermogen die bij de leer van het bioritme gebruikt worden zijn fysiek, emotioneel en mentaal. Echter hebben mannen en vrouwen allebei een extra (en verschillend) bioritme.

Bij vrouwen is dit aan hun menstruatiecyclus gekoppeld. Toen Merle Mudde ontdekte dat haar functioneren sterk beïnvloed werd door de verschillende fases van haar menstruatiecyclus, ging er een wereld voor haar open. Eindelijk begreep ik dat mijn lichaam reageerde op de verschillende fases van het bioritme. Nu ik weet hoe het bioritme in elkaar zit en hoe ik daar mijn agenda het beste op in kan delen is mijn productiviteit omhoog gegaan. Ik wil dat alle bedrijven deze kennis krijgen’, vertelt Mudde vastberaden.

 

Opdrachtgevers

Denk Producties, Business Women Nederland, ICONS Breakfast Club. Tedx Women Amsterdam, Haags Ondernemershuis en diverse branche organisaties

Ongelofelijk wat Merle met dit gedachtegoed heeft gedaan bij mij en nu deelt met de hele wereld. Ik heb serieus al 5 vriendinnen hierover geinformeerd!

Marcelle

Eigenaar, Label Orange

Merle, je hebt mijn ogen geopend en je gaat levens veranderen hiermee.

C. Verbiesen

Eigenaar, C-Marketing

Vraag de offerte aan:

4 + 10 =