fbpx

Female flow foundation

Stress, overspannenheid, burn-outs, angsten en depressies. Vrouwen hebben er aanzienlijk meer last van dan hun mannelijke collega’s. Volgens Engelse psychiater Judith Mohring, heeft dat vooral betrekking tot werkgerelateerde stress. Er is vooral een piek in deze stress te zien in de leeftijdscategorie van 35 en 44 jaar waarbij vrouwen hun werk moeten combineren met kinderen en de zorg voor (bejaarde) ouders. Het gevolg van deze stress is een groeiend ziekteverzuim. De Female Flow Foundation biedt een oplossing voor dit probleem.
Een combinatie van werk en zorgen zorgt ervoor dat vrouwen over het algemeen meer stress ervaren en dat leidt tot een groter ziekteverzuim op de werkvloer. Vanwege de stress nemen de psychische klachten onderling toe met een vergrotend risico op een burn-out, depressie of angststoornis. Om dit probleem op te lossen heeft ondernemer Merle Mudde de Female Flow Foundation opgericht:  waarin wij lezingen en colleges verzorgen met een nieuw gedachtegoed rondom timemanagement en productiviteit voor vrouwen.

Jouw bioritme als ultieme productiviteitstool

Weten wat de Female Flow Foundation voor jou, bedrijf of medewerkers zou kunnen betekenen? Bekijk de link hieronder voor meer informatie.

(Online) Lezing

Vrouwelijke productiviteit als succesfactor binnen elke onderneming

Enthousiasme in je mailbox!

Upgrade je leven en business met mijn persoonlijke inspiratie, motivatie, energie boosts en lifehacks! Elke maand ontvang jij dé e-mail over waar ik enthousiast over ben! 

Je bent succesvol in geschreven en ontvangt elke 2 weken Business Hacks waar je mee aan de slag kunt!