fbpx

the female business strategy 

Dit zou zomaar eens in jouw journal voor kunnen komen:

Ik heb mij wéér niet aan m’n strakke planning gehouden…

Ik wilde zó veel doen vandaag, maar had er de energie niet voor…

Het ene moment kan ik de wereld aan en trek ik klanten met gemak aan. Twee weken later onzeker of ik het allemaal wel kan waarmaken..

De ene week straal ik in mijn online zichtbaarheid, de andere week denk ik ik kap met social media

De ene dag heb ik een lading energie en de volgende dag is die weer ver te zoeken…

Soms voel ik mij zó moe en denk ik dat ik een burnout heb!

“Jouw unieke vrouwelijke bioritme is dé sleutel. Wanneer je leert hier mee om te gaan en je plannen en ondernemerschap hierop af te stemmen, ga je nog véél meer bereiken dan je ooit voor mogelijk had kunnen houden!”

 

Je bent ondernemer en je hebt er iedere dag mee te maken: hoe presteer ik op mijn best. Ik weet precies waar jij je mee bezig houdt want uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar die perfecte balans. Waarschijnlijk ben je enorm zelfbewust en wil je graag jezelf verder ontwikkelen. Dit doe je door het volgen van workshops, in te schrijven voor trainingen en het lezen van diverse boeken. En ja, wat zijn er toch veel interessante boeken op dat gebied!

Je onderneming groeit maar je voelt je vaak rusteloos en kijkt vaak naar anderen ondernemers op Instagram. Je doet soms maar wat, wil meer gaan werken vanuit je strategie maar pakt vaak niet door. De grote successen blijven daardoor uit.

Daarnaast wil je natuurlijk ook gezond leven. Dat willen we allemaal. Wekelijks sporten, gezond eten en een balansdagje hier en daar passeert regelmatig de revue en we doen daarbij ook onze uiterste best om de beste ondernemer, ouder, vriend  vriendin en partner te zijn. Ik weet dat je dit wilt, want dat wil ik ook! Dus ik begrijp je als geen ander.

Het is toch heerlijk om precies te weten hoe je nu écht in elkaar steekt, waarom je soms veel energie hebt, en soms niet. Waarom je vandaag vol inspiratie zit, die morgen toch weer even verdwenen kan zijn. We gaan ervoor zorgen dat jouw bioritme je niet meer in de weg staat, maar juist vóór je gaat werken en dat je bedrijf GROOTS gaat groeien. Want hoe beter jij jouw eigen energie kent, hoe beter jij je kunt presteren en de doelen gaat bereiken die je voor ogen had. Ik ga je leren hoe jij jouw eigen vermogen kunt optimaliseren en als onvermoeibare power ondernemer de wereld in gaat!

Zodra wij samen aan de slag gaan…

Z

Krijg je structuur en meer rust in je hoofd

Z

Wordt marketing weer leuk omdat je het op de juiste momenten doet vanuit jouw flow

Z

Elke dag weet je welke taken je dichter bij je doelen brengt

Z

Krijg je de totale grip weer terug op jouw business én in je privéleven

Z

Krijg je meer zelfvertrouwen om je prijzen te verhogen

Z

Ben je sneller en beter in staat werk uit handen te geven, zonder de controle te verliezen

 

Merle mudde

“Jij wilt toch ook al jouw doelen en dromen behalen vanuit flow?

Dit kan! 

We gaan samen aan de slag met een nieuw systeem zodat jij grote doelen haalt vanuit rust

Een ready-to-go Female Flow Life & Business System in Trello, een nieuwe manier van ondernemenen op basis van jouw bioritme…

Een trackingssysteem in het de tool Trello

Concrete tools om jouw ambities waar te maken…

Een volledig nieuwe manier van ondernemen en leven ontwikkeld…

Een hele nieuwe kijk op je werk, ondernemerschap, liefdesleven, relaties, productiviteit, gevoelens, gedachten en energieverdeling.

Trello Systeem

Mijn leven & business kwam eindelijk in flow

vrouwen-van-50

Je leven én business veranderen. Ik geloof dat mijn depressie rondom mijn bioritme een wake-up call was. Een schreeuw zodat ik wel naar binnen moest keren. Een schreeuw om meer te gaan leven vanuit mijn natuurlijke zelf. Ik zag dat er een cyclisch patroon bevond in mezelf en het verschil tussen high performance tussen man en vrouw. In plaats van te klagen over hoe zwaar ik het had (wat ik lang heb gedaan) ben ik serieus op zoektocht gegaan. Deze zoektocht heeft me zoveel gebracht en leverde uiteindelijk mijn unieke manier van het leven creeren, want ik geloof dat we samen alles kunnen creëren en dat we zoveel meer power hebben dan we denken. Ik kraakte de code om ales creatieve ondernemer alles re creeren vanuit mijn unieke flow. En dat wil ik jou ook gaan leren!

 

 

THE FEMALE FLOW BUSINESS SYSTEM

Braindump Extreme

Ik leer je dat de meeste productieve en succesvolle ondernemers orde en structuur hebben in hun  leven. Ik heb de shortcut voor je klaar staan in Trello om alles in kannen en kruiken te gaan zetten voordat je los gaat! Een opgeruimde basis is het fundament van goed ondernemerschap.

U

Build your Business

Dmv verdiepende vragen die ik stel lopen we door je gehele bedrijf. We werken samen je fundament uit in een Business Fundament wat onderdeel is van je systeem.

Boost your Business

Ik leer je een marketing en salesmachine worden met je Business Systeem. Ook geef ik je mijn shortcuts en gewoontes om snel klanten en omzet binnen te halen.

f

Organize, Systemize & Automize your Business

In deze module ga je in je eigen helicopter zitten in Trello zodat je een overzicht krijgt. Hier ontdek je de magie van je business systeem voor je bedrijf (bedrijven).

Het BV ik Systeem

Ik leer je om jezelf als BV te gaan zien en te gaan behandelen. Met de shortcuts en loopholes neem ik je mee in je nieuwe lifestyle als female flow ondernemer. Ik laat je mijn succesvolle rituelen en gewoontes zien. Zodat jij hierna enthousiast gaat ondernemen!

Ontdek je unieke flow

Je leert jouw unieke code te kraken en te stroomlijnen met je ondernemerschap zodat je gaat floreren en grote doelen en dromen behaalt vanuit flow

De investering voor het behalen van jouw doelen en dromen en structuur in jouw leven en business.

Om te zorgen voor meer structuur, zodat je grote doelen makkelijker kunt behalen, deel ik mijn unieke perspectief op ondernemen en krijg je mijn FEMALE FLOW BUSINESS SYSTEM stap voor stap uitgelegd. Hierdoor run ik moeiteloos meerdere bedrijven tegelijk in 16 uur per week, zonder het overzicht te verliezen of mezelf voorbij te lopen. Jij kunt dit binnenkort ook, en het mooie van dit alles: 

Deze investering is eenmalig en daarna kun je alles in de praktijk brengen zonder extra kosten voor het gebruik van Trello.

THE FEMALE FLOW BUSINESS SYSTEM

 

 

  • 5 Modules
  • 15 lessen
  • Direct toegang tot de  Female Flow Business System academy
  • Je hebt 1 jaar toegang tot het programma
  • In termijnen betalen is mogelijk, stuur een email naar hello@merlemudde.com

€ Van 2.497 ex BTW

NU € 497,- ex BTW

 

“Met Merle en haar Female Flow Business System heb ik mijn omzet verdubbeld ben ik minder gaan werken en dit jaar 5 keer op vakantie gegaan. Ik ben erg enthousiast en dankbaar!”

Feije

Ondernemer & eigenaar van 2 bedrijven

“Met Merle kraakte ik de codes in mijn bedrijf. Mijn omzet is verdrievoudigd. Ik ben super enthousiast en heb zin in de toekomst.”

Loraine

Ondernemer

Merle mudde

Jij wilt toch ook die flow& succes?

Overzicht in je business en vooral rust in je hoofd?

Nooit meer zaken vergeten wat resuteert in omzet missen

Nooit meer deadlines missen wat resuteert in extra werk inhalen later

Nooit meer overwhelmed voelen

Niks van dit alles meer

We nemen de controle weer over en waar ik zo lang naar heb gezocht en heb kunnen doorgronden. Daar ga jij nu van profiteren.

Laten we samen aan de slag gaan. Het is nog niet te laat om verder te gaan met dromen!