fbpx

Business Boost Weekend! 

Z

Ben jij altijd in de weer met to do lijstjes?

Z

Is het af en toe een chaos in jouw hoofd? Omdat je met zoveel dingen bezig bent?

Z

Voel jij je als ondernemer vaak overwhelmed?

Z

Werk jij vaker IN je bedrijven dan AAN je bedrijven?

Z

Denk jij dat het je ontbreekt aan focus?

Z

Je vaak je laptop openklapt en je zit te bedenken, wat zal ik nu eens doen? Terwijl je grootse plannen en ambities hebt?

Z

Dat je eigenlijk wilt knallen met je marketing en sales, maar dat je nog te vaak dingen uitstelt en met de kleine details bezig bent?

Creëer master overzicht en multi-focus. Boost jouw bedrijven naar the next level!

Je hebt de keus gemaakt om te gaan ondernemen of je onderneemt al een tijd. Je hebt een leuk idee of concept dat je ook wil gaan opzetten, dus van 1 naar 2 of 3 bedrijven. Je bent bezig met hoe je kunt groeien en effectiever kunt ondernemen. Je bent op zoek naar de juiste groeistrategie en de juiste tools om alles naar het volgende niveau te tillen.

Hoe zou het zijn als jouw bedrijven, ideeën en concepten nu stap voor stap worden uitgewerkt in een goed georganiseerd online systeem. Een mooi vormgegeven systeem naar jouw smaak en wat jou inspireert. Waar jij dagelijks met plezier in werkt en waarin werkelijk ALLES staat wat je nodig hebt. Niet van één bedrijf maar van al je bedrijven, concepten en ideeën. Ook weet je nu hoe je moet automatiseren. En als deze basis staat kun je aan de slag gaan met marketing en sales.

Dit zou tot jouw mogelijkheden kunnen behoren  door simpelweg mijn onlinetraining, een op een coaching of Businesses Boost weekend  te volgen.

Na deze training heb jij:

\

Inzicht in een andere manier van ondernemen namelijk Multi Ondernemen (Goalsetting & Time-Management 2.0)

\

Een georganiseerd en mooi vormgegeven online systeem van al jouw ideeën/concepten en bedrijven (zie hierboven)

\

Duidelijk stappenplan hoe jij kunt gaan automatiseren en opschalen

\

Je sales en marketing een kei harde boost geven!

\

Het online vormgegeven systeem omvat 14 lessen waarin we de volgende onderdelen uitwerken: Visie, Missie, Doelgroep, Businessmodel, Marketing, Finance, Branding, Social Media, Golden team, Jaarplanning, Weekplanning en Klanten CRM-systeem

Pakket & Prijs

Ondernemer met 3 bedrijven!

Mijn naam is Merle Mudde en ik voel mij de trotse eigenaresse van 3 bedrijven. Ik ben genomineerd als Zakenwonder door de VIVA400. En TEDx Women nomineerde mij voor de startup Award.

Ik heb een passief inkomen gecreëerd, waardoor ik de vrijheid heb om te ondernemen en leuke dingen te doen. Dit is niet altijd zo geweest want ik heb hard gewerkt om zover te komen.

Ik richtte met succes het concept Holland Homestay op in 3 steden, verzorg interieur styling van exclusieve jachten en boten en ben sinds een 2 jaar actief als Business Coach en heb al meer dan 500 ondernemers empowered.

Ik krijg er energie van om anderen te helpen en te empoweren. Door mijn ervaring in de praktijk, de managementboeken die ik heb gelezen, de cursussen en trainingen die ik heb gevolgd, heb ik goed een netwerk en systeem ontwikkeld speciaal voor anderen ondernemers om een top ondernemer te worden.

#1 Business Coach

Genomineerd als Zakenwonder door de VIVA400 en binnen 2 jaar al meer dan 500 ondernemers empowered

#2 Owner Holland Homestay

Succesvol vastgoed concept opgericht in Den Haag, Eindhoven, Rotterdam  & Amsterdam. TEDx Women Amsterdam nomineerde mij voor de Startup Award.

#3 Interieur Stylist Yachts & Boats

Met opdrachtgevers uit China en het Midden-Oosten. 

Wat houdt de training in?

Het programma is een persoonlijk traject. Je kunt zelf kiezen wat voor jou werkt. Wil jij de training graag online doen? Liever in een groep? In totaal staan er 14 lessen online en in het Business Boost weekend zullen we alle lessen bespreken en zullen we nog extra ingaan op marketing en sales.

In dit programma gaan we je gehele bedrijf en al je plannen onder de loep nemen. We gaan de volgende essentiële onderwerpen bespreken en uitwerken in Trello. Het gaat om jouw visie, missie, doelgroep, businessmodel, marketing, finance, branding, social media, golden team, jaarplanning, weekplanning en klanten CRM-systeem. Je bedrijf en al je plannen ondergaan een transformatie.

Je gaat anders leren werken. Ik ga je leren dat time management helemaal niet meer bestaat, maar dat het allemaal over aandachtmanagement gaat. Ik laat zien dat je weer geïnspireerd kunt ondernemen. Ik vertel hoe je je jaarplanning, maandplanning en weekplanning maakt met prioriteiten en FUN!

Jij droomt hier toch ook van?

Z

Dat je zorgeloos met een opgeruimd gevoel in het nu bent, omdat alles in een extern systeem staat (jouw externe hoofd)

Z

Dat al je passies runnen weer FUN is

Z

Dat je trots bent op je eigen gestylde en gebouwde systeem

Z

Dat je een gevoel hebt van vrijheid om weer creatief te kunnen zijn en dat je kunt spelen in je bedrijven

Z

Om weer groot te durven denken en precies weet wat jouw volgende actie per bedrijf is

Wat zeggen anderen over deze training?

Yacht ontwerper en eigenaar van Yacht Design bureau met 8 man in het team. 

Bart van der Wijk, Owner Wijk Yacht Creation

Fanatieke sporter en personal trainer van topsporters.

Chris van den Berg, Personal Trainer

Is naast zijn studie zijn eigen bedrijf aan het opzetten.

Koen van den Broek, Ondernemer/HBO student

“Met enthousiasme, plezier en haar eigen ervaring als onderneemster weet Merle mijn dromen en ambities om te zetten naar praktische stappen. Merle helpt mij om een groter publiek te bereiken en om te blijven groeien. Merle is voor mij een waardevolle coach die mij helpt om te zien waar ik op uit ben en mij inspireert om daar volledig voor te gaan. Inmiddels heb ik door haar coaching structuur aangebracht in mijn onderneming waardoor ik kan voortbouwen en meer gedaan krijg.”
Rob Herke Visser, acteur & ondenemer

“Ik heb bij het Business Boost Weekend van Merle echt de professionalisering-slag van mijn bedrijf kunnen maken waar ik naar op zoek was. Je strategie inclusief alle onderdelen van je business worden uitgelicht en uitgewerkt met behulp de gratis online tool Trello. Met de persoonlijke inspiratie van Merle ontdek je wat er nog méér mogelijk is voor je ondernemerschap. Daar komt haar expertise in het runnen van verschillende succesvolle bedrijven echt tot uiting. Ze is zelf die professionele ondernemer.”
Machella Boot, Persoonlijk Ondernemerschap

“Merle is een zeer gedreven en kundige coach die middels de tool Trello operationele en strategische bedrijfsdoelstellingen concreet kan maken en ervoor zorgt dat de gestelde doelen worden behaald. Op een enthousiaste manier neemt ze je als ondernemer mee en vol energie start je aan je (ver)nieuw(d)e werkweek! Een weekend bij Merle is een letterlijke boost voor jezelf en je onderneming!”
Joris Verhoeven, eigenaar LEF recruitment

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor ondernemers die nog een project of bedrijf erbij willen opzetten of ondernemers die al meerdere bedrijven hebben.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan, stuur een email: hello@merlemudde.com

Zijn de prijzen exclusief BTW?

Ja, de prijzen zijn exclusief btw