fbpx

Meest invloedrijke businesscoach

door mrt 25, 2023Concepts0 Reacties

Deze titel werd mij uitgereikt door de Influential Businesswoman Awards en daar ben ik natuurlijk erg trots op. Het volgende schreven zij in hun artikel.

Met grenzeloze energie, levenslust en een ondernemersmentaliteit is Merle Mudde een kracht om rekening mee te houden in de wereld van vrouwelijk leiderschap! Toegewijd om anderen in staat te stellen te slagen in hun zoektocht naar de perfecte work/life balance, vertelt Merle ons meer over haar empowerende aanpak.

Gerenommeerd business coach Merle Mudde helpt ondernemers om weer controle over hun leven en bedrijven terug te krijgen zodat ze grote doelen en dromen kunnen bereiken. Gepassioneerd door ondernemerschap, runt Merle zelf drie bedrijven in slechts 20 uur per week, waardoor ze vrij is om veel tijd te spenderen met haar man, Bart, zoon, Floris, en haar vrienden, terwijl ze ook nog voldoende tijd overhoudt voor persoonlijke ontwikkeling. 

Naast het business coachen verhuurt Merle meer dan 50 studentenkamers in drie studentensteden via haar bedrijf Holland Homestay en is ze interieurstyliste voor jachten en boten. Daarnaast is ze spreker op evenementen en schrijft ze twee boeken. En dat alles in slechts twee dagen per week. Hoe doet ze het? 

“Het belangrijkste dat ik mezelf afvraag bij alles wat ik doe, is: Geeft dit mij energie? Als het antwoord nee is, weet ik dat het tijd is om dingen te veranderen. Op deze manier kijk ik op een revolutionaire manier naar hoe we onze tijd organiseren. Tijd is hier niet het belangrijkste uitgangspunt, maar energie.” En het lijkt erop dat energie iets is dat Merle in overvloed bezit! Door haar slimme en creatieve manier van werken en de manier waarop ze haar bedrijven structureert, zijn Merle en haar man fulltime beschikbaar voor haar 1-jarige zoon. Merle automatiseert, delegeert en heeft haar eigen kijk op vrouwelijke productiviteit die haar in staat stelt om uiterst efficiënt te werken.

Het is duidelijk te zien dat Merle de kloof heeft overbrugd tussen werk en leven naar een succesvolle en speelse multi-gepassioneerde zakenvrouw.

“Het klinkt als een enorm cliché – maar het leven is echt te kort om niet te doen waar je blij van wordt”, zegt Merle enthousiast. “Ik heb mijn bedrijven om in mijn levensonderhoud te voorzien en heb ondertussen alle ruimte om mijn nieuwsgierigheid na te jagen. Zowel als ondernemer, maar ook als mens.” En dat is precies waarom Merle doet wat ze doet en waar ze in uitblinkt – ze ondersteunt ondernemers bij het upgraden van hun bedrijf zodat ook zij het leven kunnen leiden dat hen gelukkig maakt.

Vaak zit het hoofd van een ondernemer zo vol met ideeën en alles wat ze willen bereiken dat ze vastlopen. Structuur in een bedrijf, evenals volledige controle over het leven, lijkt bijna onmogelijk te bereiken en dit is waar Merle goed bij kan helpen.

“Of je nu een ondernemer bent of een passie hebt voor het werken voor een bedrijf; je hebt er elke dag mee te maken: hoe presteer ik op mijn best”, zegt ze. “Ik weet precies wat je doet, want uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar die perfecte balans.”

Als expert in cyclische productiviteit, heeft Merle de rol van het vrouwelijk bioritme onderzocht en is dit nu iets wat zij succesvol toepast in haar coaching. 

“Hoe beter je je eigen lichaam kent, hoe beter je kunt presteren en hoe sneller je de doelen bereikt die je voor ogen hebt”, legt ze uit. “Het is geweldig om precies te weten hoe je echt werkt, waarom je soms veel energie hebt, en soms ook weer niet. Waarom je vandaag vol inspiratie zit, die morgen misschien een tijdje weg is. Wij zorgen ervoor dat jouw bioritme je niet meer in de weg staat!” Met zoveel energie, enthousiasme en passie voor het leven is het niet te ontkennen dat Merle inspirerend is, sommigen noemen haar de vrouwelijk Tim Ferris. Het is dan ook geen verrassing dat ze onlangs werd gekroond tot Meest invloedrijke Business Coach 2021 (Nederland) door Influential Businesswoman Awards.

‘Ik begrijp je beter dan wie dan ook. En daarom gaan we elkaar helpen!”