fbpx

Begin with the end in mind (trigger warning)

door mrt 2, 2023Mijn bedrijven, Ondernemer0 Reacties

Gisteren had ik een mooi gesprek met mijn man al rijdend in onze jaguar. Floris-Julius lag lekker te slapen en we zeiden al kijkend naar onze dreumes: wij moeten toch zorgen dat we voor onze 50ste binnen zijn? ????

Uhm dat is al best snel: Bart 37 jaar en ik 34 jaar. Dus 13 jaar en 16 jaar te gaan. Dat geeft opeens een mindshift????

⏳Fack opeens dacht ik, natuurlijk hebben wij niet het eeuwige leven. In de waan van de dag kan je dat soms denken hè?

????Dus begonnen we elkaar te omschrijven hoe we elkaar zagen binnen nu en 5 jaar. Waar wonen we? Wat doen we? Wat zijn onze waarden? Waar rijden we in? Wie zijn er om ons heen? Nou echt WAANZINNIG was dit!

????Bart kwam met super verrassende antwoorden: een daarvan: hij zag mij in een Tesla rond worden gereden met een privé chauffeur ???? Alle gekheid op een stokje: dit kwam binnen! Het kwam binnen dat ik in die Tesla zit met een chauffeur omdat ik facking een impact aan het maken ben en ik mijn tijd slim wil indelen en die top combinatie wil met mijn gezin.

????En die impact die ik aan het maken ben een facking movement genaamd fuck focus – hallo multi focus. Mensen wakker schudden! Ga doen wat je voldoening geeft! Stel je kinderen de vraag: wat wil je later ALLEMAAL worden. Voor mij is het juist de combinatie en afwisseling van 3 bedrijven die tot geluk leiden omdat ik zo al mijn talenten benut. De 2 dagen die ik slechts werk omdat ik 3 dagen bij mijn zoon Floris-Julius wil zijn is wat me intens dankbaar maakt. Dat ik alles kan doen! Daarom ben ik life en business hacker geworden, mijn mindset moest anders en ik verzamelde een team om me heen. Inmiddels 3 mensen in dienst en 3 freelancers.

????Ja mensen. ik ben echt op een missie en ik voel me een leeuw! Ik moet echt in een rol stappen die fearless is… En zoals jullie misschien wel weten heb ik een talent voor het zien van potentie, in alles! Mensen, business noem het maar op! Ik zie de parels en de impact die je kan maken in de wereld! De wereld heeft je nodig! Ga opstaan als je eigen leider! Dus wil je weten hoe ik voor jou en je bedrijf zie over 5 jaar als ondernemer? Stuur me een bericht en ik bel je en ik neem je mee in jouw nieuwe wereld!