Trello Business

 

Herkenbaar?

Z

Ben jij altijd in de weer met to do lijstjes?

Z

Is het af en toe een chaos in jouw hoofd?

Z

Voel jij je als ondernemer vaak overwhelmed?

Z

Werk jij vaker IN je bedrijf dan AAN je bedrijf?

Z

Denk jij dat het je ontbreekt aan focus?

Z

Zou jij je: Visie, Missie, Doelgroep, Businessmodel, Marketing, Finance, Branding, Social Media, Golden team, Jaarplanning, Weekplanning en Klanten CRM-systeem ook nog verder willen aanscherpen? Maak je trouwens geen zorgen als dit nog niet het geval is

Z

Dat jij droomt om veel geld te generen op een slimme manier, maar je weet niet hoe

Creeer overzicht en focus met Trello Business, hou meer tijd over voor inspiratie en leuke dingen

Je hebt de keus gemaakt om te gaan ondernemen of je onderneemt al een tijd. Je hebt een leuk idee of bedrijf en bent bezig met hoe je kunt groeien en effectiever kunt ondernemen. Je bent in de avond toch vaak moe met het gevoel ik had meer uit deze dag kunnen halen. Om je gedachten even halt toe te roepen kijk je vaak ’s avonds Netflix of YouTube filmpjes.

Hoe zou het zijn als jouw idee of bedrijf een goed georganiseerd online systeem zou worden wat jou inspireert? Een mooi vormgegeven systeem naar jouw smaak. Waar jij dagelijks in werkt met veel plezier en waarin werkelijk ALLES staat wat je nodig hebt.

Zodat jij in de avonden met een opgeruimd hoofd en een tevreden gevoel de dag afsluit en niet kan wachten tot de volgende dag. Dat je bewust gaat ondernemen en weet hoe je je aandacht moet verdelen in plaats van je tijd. Waardoor jij eindelijk vrij kunt nemen zonder schuldgevoel. Dit zou tot jouw mogelijkheden kunnen behoren – door simpelweg mijn onlinetraining te volgen.

Na deze online training heb jij:

\

Inzicht in een andere manier van ondernemen

\

Een goed georganiseerd online systeem van jouw idee of bedrijf

\

Rust, overzicht en meer plezier in wat je doet

\

Een mooi vormgegeven systeem naar jouw smaak

\

Je Visie, Missie, Doelgroep, Businessmodel, Marketing, Finance, Branding, Social Media, Golden team, Jaarplanning, Weekplanning en Klanten CRM-systeem helemaal uitgewerkt

Pakket & Prijs

Ondernemer met 3 bedrijven!

Mijn naam is Merle Mudde en ik voel mij de trotse eigenaresse van 3 bedrijven. Afgelopen oktober ben ik genomineerd voor Zakenwonder door de VIVA400. Ik heb een passief inkomen gecreëerd, waardoor ik de vrijheid heb om te ondernemen en leuke dingen te doen. Dit is niet altijd zo geweest want ik heb hard gewerkt om zover te komen.

Ik richtte met succes het concept Holland Homestay op in 2 steden, verzorg interieur styling van exclusieve jachten en boten en ben sinds een jaar actief als Business Coach met al meer dan 30 enthousiaste klanten.

Ik krijg er energie van om anderen te helpen en te empoweren. Door mijn ervaring in de praktijk, de managementboeken die ik heb gelezen, de cursussen en trainingen die ik heb gevolgd, heb ik goed netwerk en systeem ontwikkeld speciaal voor anderen ondernemers om een top ondernemer te worden.

#1 Business Coach

Genomineerd als Zakenwonder door de VIVA400 en binnen 1 jaar 30 enthousiaste klanten

#2 Owner Holland Homestay

Succesvol vastgoed concept opgericht in Den Haag & Amsterdam

#3 Interieur Stylist Yachts & Boats

Met opdrachtgevers uit China en het Midden-Oosten. 

Wat houdt het onlineprogramma in?

Het programma is een persoonlijk traject. Je kan zelf kiezen wanneer je hieraan werkt. En je blijft 1 jaar lang toegang houden tot de training. Je kan de training in een week doen of verspreid als je het druk hebt. In totaal heb je 14 uur aan lesmateriaal online staan.

In dit programma gaan we je gehele bedrijf onder de loep nemen. We gaan de volgende essentiële onderwerpen bespreken en uitwerke in Trello. Het gaat om jouw visie, missie, doelgroep, businessmodel, marketing, finance, branding, social media, golden team, jaarplanning, weekplanning en klanten CRM-systeem. Je bedrijf ondergaat een transformatie.

Je gaat anders leren werken. Ik ga je leren dat time management helemaal niet meer bestaat, maar dat het allemaal over aandachtmanagement gaat. Ik laat zien dat je weer geïnspireerd kan ondernemen. Ik vertel hoe je je jaarplanning, maandplanning en weekplanning maakt met prioriteiten en FUN!

Jij droomt hier toch ook van?

Z

Dat je zorgeloos met een opgeruimd gevoel in het nu bent

Z

Dat je zin hebt in de toekomst van je bedrijf

Z

Dat je trots bent op je eigen gestylde en gebouwde systeem

Z

Dat je een gevoel hebt van vrijheid om weer creatief te kunnen zijn en dat je kunt spelen in je eigen bedrijf

Z

Om weer groot te durven denken

Wat zeggen anderen over deze training?

Yacht ontwerper en eigenaar van Yacht Design bureau met 8 man in het team. 

Bart van der Wijk, Owner Wijk Yacht Creation

Fanatieke sporter en personal trainer van topsporters.

Chris van den Berg, Personal Trainer

Is naast zijn studie zijn eigen bedrijf aan het opzetten.

Koen van den Broek, Ondernemer/HBO student

“Merle is een top businesscoach en structuur koningin! Ze is scherp, doortastend en kan anderen als geen ander in actie zetten. Daarnaast is ze een masterplanner, houdt ze super goed overzicht en is ze strategisch sterk zodat jij jouw droomdoel ook daadwerkelijk realiseert!”

Valentine Berning, Purpose Coach

“Ik ben super blij met Merle als onze Business coach! Ze helpt ons met duidelijke doelen stellen en houd ons daar voor accountable. We hebben al veel nieuwe klanten erbij en vooral ook veel plezier en structuur wat veel rust geeft. En mocht je even niet weten welke kant op te gaan staat Merle is er!”

Colin van Rooijen, Owner Keco

“Zit je vast met de ontwikkeling van je bedrijf? Heb je het gevoel dat je niet verder komt? Teveel ideeën maar geen uitvoering? Merle Mudde helpt je doormiddel van haar creatieve en realistische kijk naar oplossingen. Zij voelt heel goed aan wat haar klanten nodig hebben.”

Rob Herke Visser, Acteur & Coach

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor ondernemers die een volgende stap willen zetten in hun bedrijf.

Hoelang duurt dit traject?

In totaal zijn het 14 lessen van ongeveer 1 uur. Je kan de training is in een dag doen, week of verspreiden. Net wanneer jij wilt.

Is dit een online training?
Dit is een gecombineerde training. Het grootste deel van de training zal online plaatsvinden, maar we hebben ook contact met elkaar via email en whatsapp. 
Wanneer start dit traject?

We gaan op 1 januari 2019 van start!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om in termijnen te betalen. Als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken stuur dan een e-mail naar hello@merlemudde.com

Time-Management = Aandachtsmanagement

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen