“Secondhand Happiness”

Vrijwilligerswerk, nooit aan gedacht om dat te gaan doen,  kwam op mijn pad toen ik een halfjaar geleden bij de kringloopwinkel in Den Haag binnen liep. Na wat heen en weer gepraat vroegen ze of ik wilde komen helpen met de styling. Ik dacht, waarom niet, wat is 4 uur per maand nou? Dit is een groot succes geworden.  Ik begon met de etalages te stylen, toen mannen en vrouwen te stylen. Ik werd benadert om dit leuke concept uit te diepen tot een landelijke stichting. Momenteel zijn we nu met 3 bestuursleden en binnenkort lanceren de stichting genaamd The Styling Movement.

Voor de Styling Movement brengt Koos van Plateringen (presentator SBS6 Shownieuws) zijn kleding naar de kringloop! Dankjewel lieve Koos!

Bekijk de website The Styling Movement

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen