“The question you should be asking isn’t,
“What do I want?” or “What are my goals?” but “What would excite me?”
Timothy Ferris, 4-hour workweek.

Leuk dat je op mijn website bent! Aangezien je hier bent en even wilt rondkijken mag ik je dan wat over mijzelf vertellen?
Ik heet Merle Mudde, 32 jaar, getrouwd met de liefde van mijn leven Bart van der Wijk en ben zoals anderen mij noemen: ‘een enthousiaste ondernemer’!

New Business Developer
Na mijn opleiding Management, Economie en Recht (afdeling Vastgoed en Makelaardij) ben ik afgestudeerd in de richting Visie & Conceptontwikkeling. Tijdens mijn stage bij Okko Project studeerde ik af op een nieuw concept in de projectontwikkeling genaamd Droom wordt Woning. Daarna ben ik als New Business Developer in het vastgoed aan de slag gegaan en twee concepten opgezet namelijk Student at Home en YourRent.

Holland Homestay
Op mijn 28ste heb ik de stap gewaagd om voor mezelf te gaan beginnen. Ik ben met Holland Homestay gestart, een verhuurkantoor gespecialiseerd in hospita kamers voor internationale studenten, interns en expats van diverse Universiteiten en bedrijven. Dat ging zo goed dat ik nu kamers in Maastricht, Den Haag en Amsterdam verhuur. Toen ik begon met het inhuren van een personal assistent, een virtual assistent, een stagiaire en nog wat andere invalkrachten kreeg ik meer tijd en ruimte in mijn agenda.

Interior Styling Yachts & Boats
Mijn man is ontwerper van jachten en boten en vroeg me geregeld om advies m.b.t. inrichting en styling. Dat vond ik ontzettend leuk en daartoe ben in de avonduren een opleiding tot interior stylist gaan volgen. Momenteel werk ik wekelijks 4 uur voor Wijk Yacht Creation, het bedrijf van mijn man, als interior stylist.

Elephand
Daarnaast heb ik samen met mijn neefje, Simeon van der Vos (16 jaar) een concept genaamd de Elephand bedacht. Het is een gekke handschoen (in de vorm van een Olifantje) voor ouders om zo hun kinderen te entertainen. Hieraan besteden wij elke 2 weken 4 uur.

The Styling Movement
Vrijwilligerswerk, nooit aan gedacht om dat te gaan doen,  kwam op mijn pad toen ik een halfjaar geleden bij de kringloopwinkel in Den Haag binnen liep. Na wat heen en weer gepraat vroegen ze of ik wilde komen helpen met de styling. Ik dacht, waarom niet, wat is 4 uur per week nou? Dit is een groot succes geworden.  Ik begon met de etalages te stylen, toen mannen en vrouwen te stylen. Ik werd benadert om dit leuke concept uit te diepen tot een landelijke stichting. Momenteel zijn we nu met 3 bestuursleden en binnenkort lanceren de stichting genaamd The Styling Movement.

Businesscoach & Trello Master!
Zoals opvalt zijn mijn tijdsblokken van 4 uur,  deze zijn geïnspireerd op het boek  ‘The 4 hour workweek’. Met efficiëntie richt ik mijn leven in, zodat ik kan ondernemen en dat er balans is en tijd en ruimte voor familie, vrienden en fun. Daarnaast word ik steeds vaker om advies en coaching gevraagd door ondernemers en bedrijven inzake mijn expertise in ondernemerschap, new business development en time management.

Enthousiaste groet! 🙂

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen