Vraagje:
  • Ben jij een ondernemer die meer uit haar bedrijf wilt halen?
  • Dat je soms stiekem denkt, als dit het ondernemerschap is dan doe ik iets verkeerds?
  • Dat je niet meer uurtje factuurtje wil werken, dat je op vakantie wilt en dat je inkomsten blijven binnenkomen?
  • Dat je je soms een loser voelt omdat je soms net je rekeningen kan betalen?
  • Je social media soms maar irritant vindt?
  • Dat je eigenlijk uit de ratrace wilt?
  • Dat je soms zo gemotiveerd bent en enthousiast dat je alleen maar de leuke activiteiten van het ondernemerschap gaat doen, zodat er geen balans is.
  • Dat je geen overzicht meer hebt van al je activiteiten?
  • En dat je eigenlijk als ondernemer nooit ziek kan zijn of gewoon een keer middags naar de bios wilt maar niet durft? Want dan kan toch niet?
Jouw business gaat lopen als een malle!
Het gaat erom dat jij heel je business uit je hoofd krijgt in een systeem zodat je vrij bent om te ondernemen. Je in het nu kan zijn en de kansen kan grijpen die voor je liggen. Door mijn zelfbedachte systeem inclusief automatisatie heb ik hier de droomoplossing voor gevonden voor elke ondernemer!
Je gaat alles in een werkend systeem zetten zodat je niets meer in je hoofd hebt om 1000 x over na te denken! Stel je dat eens voor, dan hou je toch tijd over he?

In mijn systeem komen de volgende onderwerpen aan bod die je nodig hebt om een succesvolle business neer te zetten en te onderhouden!

Failliet?
Mijn vader was een succesvolle ondernemer, met zijn eigen reclame bureau was hij de creatieveling van het zuiden. Maar mijn vader was nooit thuis, ook ging mijn vader diverse malen failliet en wist ik als 18 jarige na de scheiding van mijn ouders; ondernemen dat gaan we nooit doen, je zal maar afhankelijk zijn van je ideeën!
Financieel vrij!
Bloed kruipt toch waar niet niet stromen kan: Een paar jaar later startte ik na mijn studie voor mezelf met Holland Homestay, kamerverhuur bij mensen in huis. Binnen 4 jaar was ik financieel vrij en startte ik nog 2 andere bedrijven. Ik begon fun te implementeren en ik met de diagnose adhd had altijd zeer de behoefte aan structuur. Ook leerde ik mijn man kennen, ook nu 11 jaar ondernemer en yacht ontwerper met een heel team.

Nominatie #VIVA400 Zakenwonder
Begin dit jaar startte ik als businesscoach, omdat ik graag andere help met hun business. Ik ontwikkelde mijn eigen systeem in de gratis tool Trello en hielp de ene naar de andere klant. Inmiddels heb ik dit jaar al 26 ondernemers begeleid en heb 0 euro uitgegeven aan advertenties! Ook was ik binnen 9 maanden genomineerd door de VIVA400 als zakenwonder!

Zwangerschap
Omdat ik binnenkort met zwangerschap verlof ga heb ik een speciale aanbieding gemaakt. Voor 499 euro kun jij al heel je Business in Trello zetten. Dit gaan we uiteraard samen doen. Dit doen we in 8 uur. Dat kan op locatie of via Skype. Is 8 uur te intensief, dan boeken we twee blokken van 4 uur.

Heb je interesse? Laat mij dan weten waarom ik jou mag helpen!