“Zo ervaren zij de Nederlandse cultuur en beleven zij een gevoel van veiligheid om bij iemand in huis te wonen”

Zoals de naam al zegt richt mijn bedrijf zich op het huisvesten van ‘internationale’ studenten, stagiaires en expats bij mensen thuis. Op dit moment zijn wij actief in Den Haag, Amsterdam en Maastricht en werken wij samen met verschillende onderwijsinstellingen en bedrijven om hun ‘internationale’ studenten, stagiaires en expats te huisvesten.
Internationale studenten, stagiaires en expats hebben steeds vaker de behoefte om meer contact te hebben met de Nederlandse cultuur, en hoe kan dit nu beter dan bij een gezin thuis een kamer te huren.

Zo ervaren zij de Nederlandse cultuur en beleven zij een gevoel van veiligheid om bij iemand in huis te wonen.
Want ze zijn immers ver van huis. Als achtergrond heb ik de studie Vastgoed & Makelaardij gevolgd in Eindhoven, en ben ik afgestudeerd in de richting visie en conceptontwikkeling.

Sinds 2012 ben ik actief in het huisvesten en begeleiden van studenten bij mensen thuis. Snel daarna zijn daar ook stagiaires en expats bijgekomen. Ik zie het leven als een opeenstapeling van inzichten en ervaringen en juist de ervaring van een student, stagiaire of expat in huis is iets wat ik meer onder de aandacht wil brengen.
Dit doe ik met mijn bedrijf Holland Homestay.

Bekijk de website van Holland Homestay

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen