In een weekend lopen we heel je bedrijf door (helikopterview) je krijgt de ruimte direct dingen uit te werken en we zorgen dat je bedrijf weer een boost krijgt! Zoals de meeste van jullie weten is ook mijn man ondernemer (yachtonderwerper met inmiddels een team van 8) en heeft hij in 10 jaar al zoveel meegemaakt! Dus daar zit een boost ervaring in!

In het verleden kwamen er steeds vaker ondernemers naar ons toe met vragen. En hoe gezellig is het om dit samen te doen! Ons eerste Business Boost Weekend was  begin november 2018, op ons eigen kantoor, en we gaven 7 ondernemers de gelegenheid om te gaan vlammen! (Binnen 2 uur was dit weekend VOL) Zo leuk! Daarom hebben we nu een 2de weekend georganiseerd eind maart 2019 en die was binnen 1 dag ook VOL.

Dus nu hebben we een nieuw weekend in april georganiseerd en daar hebben we nog 2 plekken voor vrij. Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 april in Den Haag. 

Dit is wat de deelnemers zeiden over het weekend:

Wil jij in april 2019 meedoen met onze Business Boost. Laat hieronder je gegevens achter en we sturen je een email met alle informatie.

 

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen