Social media, internet, wat doe jij als je even niets te doen hebt? Juist, alles checken! Tenminste dat doe ik! En nu ik net moeder ben geworden wil ik al mijn aandacht bij mijn mini hebben. Dus mindere met social media, minder posten, minder online, minder checken. Tot 1 maart heb ik deze uitdaging voor mezelf gezet. En ik moet zeggen, het bevalt me super. Het is rustig, het is mindful, het zet me in het nu en ik word er meer creatief door omdat ik niet meer word afgeleid door wat andere posten. Ik begin zelfs weer opnieuw na te denken over mijn eigen branding, waarom doe ik wat ik doe online. Wat is de purpose wat alles. Interessante vraag he? Stel jij jezelf die vraag weleens?

1 maart ben ik weer actief online 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen