Wat was het een jaar! Omdat ik zaterdag met verlof ga ben ik eens aan het terugkijken op afgelopen jaar! Echt een top jaar! Ik ben door diverse trainingen tot het inzicht gekomen dat ik hier op aarde ben om te creëren en te geven!

Dat ik het zo leuk vind om ondernemers te empoweren in waar zij op uit zijn! Ben dit jaar als Business Coach begonnen, en meer dan 30 mensen begeleid (referenties: https://linktr.ee/merlemudde) de meeste heb ik minimaal 3 maanden begeleid en sommige zelfs een jaar! Ik ben genomineerd voor Zakenwonder door de #viva400 en heb in totaal 11 challenges georganiseerd!

Van Wim Hof, Miracle Morning tot Organize your entire life with Trello. In totaal hebben hier meer dan 70 mensen aan meegedaan! Echt geweldig!

Mijn 3 bedrijven zijn allemaal gegroeid en ben veel gaan uitbesteden! Toen ik zwanger werd dacht ik, ik wil ondernemers blijven empoweren ook al ben ik met verlof, en ben in 5 maanden mijn eigen online academie gaan bouwen en op 1 januari starten 10 ondernemers met mijn eerste online programma: Behaal jouw business doelen met Trello!

Dank jullie wel voor jullie leuke berichten, likes, leuke opmerkingen en inzichten! Ik blijf gewoon inspireren en online hoor gedurende mijn verlof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen