Hoera!!! Ik ben genomineerd voor de VIVA400 2018 “Zakenwonders”!!!! En de VIVA schreef dit over mij:

“Merle is founder van Holland Homestay, een verhuurkantoor in hospita kamers voor internationale studenten, interns en expats. Inmiddels verhuurt ze kamers in Maastricht, Den Haag en Amsterdam. Ook werkt Merle een paar uur per week als stylist bij de kringloopwinkel in Den Haag. Al snel werd ze benaderd om dit concept uit te diepen tot een landelijke stichting, binnenkort lanceert ze dan ook The Styling Movement. Merle wordt steeds vaker om advies gevraagd inzake ondernemerschap, new business development en time management”.

Tot en met dinsdag 6 november kan je via https://www.viva.nl/viva400/zakenwonders/ op mij stemmen voor de VIVA400-awards. Stem jij ook op mij? Want dan kan ik nog meer ondernemers empoweren!!! #VIVA400 #dankbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen