Deze foto is 4 jaar geleden gemaakt in Monaco. Elk jaar gaan Bart en ik naar daar naar de bootshow. Deze vakantie zat ik echter slecht in m’n vel. Ik had zoveel last van m’n menstruatie cyclus, dat ik depressief op bed lag. Ik wist het even niet meer. Als een prinses op hakken, grote hoed liep ik uiteindelijk ‘s avonds huilend door Monaco. Echt een diepte punt, elke maand had ik last van m’n cyclus, maar nu ook op vakantie waarin ik niets hoefde. Die vakantie viel mijn oog op het boek: The Optimized Woman. Leven met je vrouwelijke cyclus. Sinds die dag is mijn leven verandert. Ik ben gaan ondernemen in lijn met m’n cyclus, mijn klachten namen af, ik ging beter met m’n energie om en inmiddels werk ik samen met de schrijfster uit Londen om van dit boek een online programma te maken. Omdat dit zo’n grote verandering op mij had geloof ik dat andere vrouwen hier ook iets aan kunnen hebben! Deze maand ben ik de Challenge begonnen zodat andere vrouwen ook binnen 30 dagen kunnen ondernemen vanuit hun cyclus! #vrouwelijkondernemen #cyclus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen