Ja al sinds een tijd ben ik bezig met mijn online programma over Trello.

Elke dag kijk in in mijn Trello wat er gedaan moet worden, ook heb ik al mijn bedrijven hierin geordend.
En dan niet met saaie lijsten waarin allemaal to do’ staan, nee met prachtige overzichten met mooie plaatsjes, zodat mijn planning weer fun wordt! Deze maand staat in het teken van afronden. Dus de inhoud van mijn programma afronden, en dat is nog best veel werk. Rond 1 oktober wil ik mijn online programma lanceren, een beetje spannend vind ik dat wel.

Ik denk soms, wie zit hierop te wachten? Ik kan dan wel enthousiast zijn, maar wat als niemand dit is? Maar weet je? Dit is gewoon een innerlijke stem waar ik niets mee hoef, iets wat me tegen houdt, gewoon dingen proberen en doen roep ik altijd, en nu ben ik zelf weer aan zet!

Wordt vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen