Jaaaa en dan ben je zwanger! Super leuk! Voel me zo dankbaar en… heel heel misselijk en extreem moe! Wow dit is echt, mijn lijf roept me terug tot het huis en tot rusten. Ja leuk hoor, zo’n bezige bij als ik. Maar zit er dan niet een les in? Hoe kan ik hier nu mee ondernemen? Want alles gaat door, klanten blijven komen, projecten moeten worden afgerond. Daar heb ik een business partner die mijn werk tijdelijk kan overnemen. Zo fijn!

Ik wil het ook rustiger aan doen, ook als dadelijk de kleine er is in Januari 2019, maar nu, nu ben ik gewoon heel moe en misselijk. Dus is liggen het beste wat er is. Ik bel mijn klanten, vertel ze dit verhaal. Denk in mogelijkheden en dan, dan stel ik voor; wat als we onze business coaching afspraken nu eens via skype doen? Dan kan ik op de bank liggen, en dan coach ik je, want met met mijn hoofd is niets mis. En daar ga ik, liggend en zittend op de bank te coachen. Iedereen vind het een geweldig idee, alles loopt door, ik heb geen reistijd meer en kan dus rusten. Win, win win ofniet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen