Ok passief inkomen, I LOVE IT! Met Holland Homestay creer ik dit al, en dan een eigen online programma, hoe vet is dit?

Nu zag ik weleens online programma’s voorbij komen en dacht ik vaak; jeetje wie koopt dat nu? En hopla daar ging ik, vooral in Amerika is dit big business en het is zo leuk om in je eigen tijd te leren! Nu ben ik zoals jullie misschien wel weten erg enthousiast over Trello, de tool waarin ik al mijn business organiseer en zelfs werkflows maak! In al mijn business coaching sessies gebruik ik deze tool omdat het zo lekker en ‘fun’ werkt! Dus een online cursus Trello, dat leren waar ik zelf zo enthousiast over ben, andere ondernemers helpen met planning en structuur, zodat ondernemers meer tijd hebben om in de actie te komen ipv het organiseren! Het idee was gebeuren, nu de uitwerking! 4 maanden, krappe deadline, we gaan het meemaken!

One Reply to “Mei: Online programma Trello opzetten in 4 maanden Challenge!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen