Update eind maart:

“Met moeite ben ik gestart, maar uiteindelijk 2 kilo afgevallen!!”

Eigenlijk loopt alles wel goed, geweldige man, fijn huis, gezellige familie en vrienden, ik heb leuk werk, mijn bedrijven lopen goed, fijne klanten en ik zit lekker in mijn vel. De laatste tijd vind ik programma’s zoals Holland Next Curvy Top Model inspirerend omdat ze laten zien dat je nog steeds mooi kan zijn met een maatje meer. Hoewel het met mijn bedrijven, mindset en prive leven ontzettend goed gaat ben ik de laatste maanden wat kilo’s aangekomen. Ik pas mijn kleding niet meer goed, en heb gewoon nieuwe kleding gekocht. Waarom niet dacht ik? In een week tijd spraken drie verschillende mensen over het Personal Body Plan. Ergens ging er wel een lichtje branden, ik weet van een kennis uit Eindhoven dat ze flink is afgevallen voordat ze zwanger werd. Een vriend is afgevallen en was er enthousiast over, en tja dacht ik, ik hou wel van nieuwe dingen en ik heb zoveel leuke kleding die net even te strak zitten.

Sinds maart ben ik begonnen met het Personal Body plan, helemaal op maat, inclusief online coach genaamd Lisa en met sportschema’s en een super leuke app. We gaan het meemaken, en ik hou jullie uiteraard op de hoogte! Ps. deze challenge duurt 6 maanden ipv een maand, per april kom ik dus weer met iets nieuws, maar ondertussen blijf ik gewoon het PBP doen. 🙂

Einde van de maand verschijnt hier een vlog over mijn avontuur! En elke week update ik dit bericht met hoe de week is gegaan!
Hierbij wat inspiratie: Bron website: https://www.personalbodyplan.com/programmas/body-fat-burning-vrouw/

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen