De totstandkoming van the Iceman

Al in zijn tienerjaren rende Wim Hof (Sittard, 1959) met een voldaan gevoel op zijn blote voeten door de sneeuw. Het was het begin van een grote reeks confrontaties met de kou, waarbij iedere keer grenzen werden verlegd en de buitenwereld perplex stond. Wim Hof is in staat uitzonderlijke prestaties te leveren, waarmee hij mensen wereldwijd, de wetenschap voorop, voor een raadsel zet. Volgens Wim Hof is het echter niet zo ingewikkeld: “Wat ik kan, kan iedereen”. Nou dat gaan we eens meemaken 🙂

Bekijk mijn heftige duiken waar ik de meeste reacties op kreeg:

 

Duik in de zee samen met Claudia van de Kringloop

Wim Hof workshop bij Ijsbadhuis in Scheveningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang nu mijn mini Training over Trello

Als jij je email adres achterlaat ontvang je 2 video’s met hoe Trello werkt en inzicht in al mijn privé borden.

Ja leuk dat je mijn mini training gaat doen